polkadot-mekkoja kirpputorilta

Aina yhtä ajaton ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva kuvio: polkadot.

Useampi kuukausi sitten aloin silmäilemään verkkokaupoista ja kauppojen rekeistä pallokuvioisia vaatekappaleita. Olen ollut kauan erilaisten leopardikuosien ja tartanin suurkuluttaja, mutta nyt on tullut ilmeisesti aika lisätä kaappiin vähän hillitympääkin kuviota.


Käväisin pitkästä aikaa kirpputorilla töiden jälkeen, tarkoituksena oli koittaa löytää mustat farkut, pitkä tai puolipitkä hame sekä virallisempienkin juhlien arvoinen kesämekko. Onnistunut reissu, sain kaksi kolmesta ruksittua tältä ostoslistalta; löysin pitkän, tummanharmaan hameen sekä mekon - kolmesti.
Pyörittelin vaikka kuinka monia kivannäköisiä mekkoja käsissäni, mutta jollain ihmeellä kaikki mieluisimmat olivat pallokuvioituja. En osannut valita vain yhtä niin otin ne kaikki mukaan.

 
Merkki: B.young. Olen yrittänyt lisätä vaatekokoelmaani vaaleampia värejä, erityisesti pastellia ja beigeä jotta ne olisi helppo yhdistää mustiin vaatekappaleisiin. Ilman pallokuvioitakin olisin varmaan napannut tämän mekon ostoskoriin.

Merkki: Arcade. Tykästyin tuohon vyötärön rypytykseen. Laivastonsiniset Converset ja kirkkaanpunainen huulipuna, check!

Merkki: Only. Vannotin joskus itselleni, että en osta enää yhtään enempää mustia pitsi- tai mesh-mekkoja sillä niitä on jo useampi vaatehuoneessa. Jokainen pesukerta on arpapeliä milloin lähtee purkautumaan ja kuinka näkyvältä paikalta. Silti en vain voinut kävellä tämän ohi.


Onko muilla nyt innostus jostain tietystä kuviosta?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Tosi ihanat löydöt! Tykkään kierrellä kirpputoreja kanssa ja yleensä eka sieltä katselen ennen kuin kauppaan. Jotain kuosillista tekisi nyt mieli, ei siis pelkkää yksiväristä jota yleensä käytän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän onnistunut reissu oli kyllä, yleensä tarttuu kaikkea muuta kuin se mitä tuli etsimään! Joskus löytyy jopa odotuksia parempi yksilö jos on ajatellut että ostaa kaupasta tietyn vaatekappaleen :)

      Poista
  2. Oi tiedän tunteen kun on etsimässä yhtä tiettyä vaatetta, sitten törmää useaan saman tyyliseen ja lopulta kirpputorilta kävelee ulos kassillisen kanssa. En ole siis tämän kanssa yksin. :) Pallokuvioiset jotenkin alkavat sytyttämään keväällä ja kesällä, syksyllä ja talvella mieltymys kääntyy pystyraitaan. Mikähän psykologinen mysteeri siinäkin on taustalla? Onnistuneita kirpparilöytöjä ja mukavaa kesää! https://www.wanhanestori.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan se siitä kiinni että jotenkin avaa silmänsä sille tietylle asialle ja skannaa helposti menemään jokaisen vähänkin vastaavan? Tai sitten sattuu vain olemaan tuuria matkassa jos löytyy monta. Kiitos samoin! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡