Tällä viikolla olen..

..nautiskellut lukuhetkestä parvekkeella kahvin kera. Stephen Kingin alle satasivuinen lyhytromaani The Body (1982) on nopeasti luettu. Tarinaan perustuva Stand by Me - viimeinen kesä (1986) -elokuvahan on todellinen klassikko, joka jokaisen tulisi nähdä vähintään kerran elämässään. Lapsena elokuva oli vain jännittävä seikkailu, nyt aikuisena ymmärtää kirjailijan sanoman ja tarinan syvemmän merkityksen paremmin.
..hankkinut vinon pinon kehyksiä. Hankin nimittäin hiljattain taidetta Janikalta (@janikainen), ja varsinkin originaaleille töille piti tietenkin hankkia kehykset.
..ja sisustanut siinä samalla olohuonetta uusiksi nyt kun sain toisenkin Kallax-hyllykön. Olen asetellut keräilemiäni hahmoja paraatipaikalle kun viimeinkin sain lisää hyllytilaa. Yksi viime kesän parhaista kirppislöydöistä oli Autot -elokuvista tuttu Martti, koska se on ehdottomasti lempihahmoni ja olen etsinyt monta vuotta tuollaista pientä figuuria.
..kuvannut syksyisiä lehtiä. Vielä toistaiseksi keltaisia ja oransseja lehtiä ei ole paljoa näkyvissä, mutta pikkuhiljaa!
..tilannut joulukalenterin. Kyllä vain, kannattaa olla jo syyskuussa liikenteessä ettei jää ilman! Viime vuonna minulla oli ensimmäistä kertaa ikinä kosmetiikka- ja ihonhoitoteemainen joulukalenteri (Lumenen kalenteri, josta tein oman postauksen), mutta päätin että haluan testailla aina erilaisia. Posti kuljetti minulle perjantaina Ritualsin kalenterin, ja olen innoissani koska en ole ikinä testannut yhtäkään merkin tuotetta!
..järjestellyt vaatekaappiani. Ikean tilauksen mukana saapui lisää näitä kauan haaveilemiani säilytyslaatikoita. Mittailin ja laskeskelin tarpeeni mukaan sopivimmat ja laskelmani osoittautuivat oikeaan!


Mitä sinä olet puuhaillut tällä viikolla?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Apua, mie oon nähnyt jo todella monia joulukalentereihin liittyviä postauksia! 😅 Vähän turhan aikaista miun makuun, mutta tottahan se on, että jos et ole ajoissa liikkeellä niin jää kalenteri saamatta. Halloween ensin, sit vasta joulua miettimään. 😊 Hmm. Mitäs mie olen tehnyt tällä viikolla? Olen ainakin piirtänyt kaavoja, ommellut ja sovittanut protokappaletta, sekä suunnitellut oman nahkatakin yksityiskohtia. Olemme viettäneet perheen kesken aikaa ja levänneet, ei siis mitään kovin ihmeitä - aika arkinen viikko oli. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kalentereita puskee nyt joka suunnasta ja moniin on jotkut odotuslistatkin jo olemassa. Jos jonkun kalenterin tarvitsisi nyt niin Halloween-kalenterin!

      Odottelen innolla postauksia sun projekteista! :) sellainen ala mikä kiehtoo mutta omat taidot ja tiedot loistaa poissaolollaan, tosi mielenkiintoista lukea sun osaamisesta!

      Poista
  2. Hmm, voisikin olla hyvä idea tilata joku kalenteri. Viime vuonna taisin passata koko homman, kun 2 mieleisintä olivat loppuunmyyty.

    Martti on hauska! Kivalta näyttää siellä. Tällä viikolla on ollut mm. koiran hoitoa, kauniista kelistä nauttimista ja shoppailua lapselle, joka kasvaa ulos huolestuttavaa vauhtia kaikista vaatteistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosituimmat taitaa myydä nopeasti loppuun. Joskus on voinut saada marraskuun lopussa jopa puoleen hintaan jonkun kalenterin, mutta ei uskalla ottaa riskiä :D

      Mukavalta viikolta kuulostaa! :)

      Poista
  3. Vaatekaappi on kyllä meillä jo kauan kaivannut siistimistä - vaatteita on ihan liikaa ja suuri osa sellaisia, joita ei koskaan käytä, ja joista ei välttämättä edes tykkää, mutta silti miettii "jos kuitenkin joskus tarvinkin tätä". Monta kertaa olen ottanut vaatteita pois kaapista ja yrittänyt luopua osasta, mutta ei onnistu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne! Ei raaski luopua, varsinkin jos on ajatellut "sitten joskus vielä" tai vaatteeseen liittyy kivoja muistoja.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡