kesäkuun bujoilut


Väriteema ei ole niin kesäinen, mutta löysin viime Oulun reissulla Suomalaisesta kirjakaupasta hauskoja pinkkejä tekstitarroja ja halusin käyttää niitä heti seuraavan kuun askarteluissa. Niiden kaveriksi löysin vielä muutamia suloisia kuplatee/pirtelö/pilleripurkki -tarroja.

Yleensä laadin päiväkohtaiset laatikot vain piirtämällä mutta halusin lisätä vielä värejä teemaan. Löysin arkistoistani pastellisia ja shimmer/metallisia askartelupapereita ja kiinnittelin niitä paperiliimalla ja värikkäillä teipinpätkillä.

Käytin pitkästä aikaa kunnolla vaivaa bujon tekemiseen, olen ollut viime kuukausien aikana vähän laiskalla tuulella asian suhteen. Yleensä katson samalla Youtube-videoita tai sarjoja ja laadin aukeamia pikkuhiljaa.


Tekstien osalta jatkoin vaaleanpunainen-pinkki-violetti -väriteemalla. Viikonpäivät merkitsin samalla glitter-pinkillä jolla kirjoitin aloitusaukeamalle kesäkuu -otsikon.

Vielä puuttuu päivämääränumerointi, mutta en osaa millään päättää teenkö ne leimasimella vai ihan vain tussilla.


Mitähän keksisi heinäkuulle?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Hyvät värit, näyttää kivalta. Tällaisen voisin tykätä itsekin tehdä. Ei ole aiemmin ehkä tullut mieleenkään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) bujoilu on kyllä koukuttava harrastus, vaikka välillä se tuppaa jäämään taka-alalle muun kiireen keskellä. Kun pääsee vauhtiin niin saa tuntikausia kulumaan kuin huomaamatta!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡