Hetkiä joulukuulta

Joulukuuta on vielä jäljellä, mutta kaikenlaisia mukavia hetkiä on tullut jo koottua talteen niin monta että on aika julkaista postaus!
 
Kuukausi alkoi voimakkaalla vaatekaapin raivaus -inspiraatiolla ja siinä ohessa uuden kamerani testailulla.
Ostin elämäni ensimmäisen joulutähden! Tavoitteenani oli saada tämä kasvi pysymään elossa ensi vuoden puolelle asti. Se pudotteli lehtiään uhkaavasti jo viikon päästä, ja ennen jouluaattoa siinä ei ollut lehden lehteä. Tällainen oli kyllä odotettavissa; olen onnistunut tappamaan jopa kaktuksen.



Erään salitreenin jälkeen annoimme periksi houkutuksille ja ostimme kauppareissulta jäätelöt. Söimme herkut heti autossa. Aina on hyvä sää jäätelölle!



Aivan kuten Oulussa, myös Kouvolassa on päätetty pitää keskustan kävelykatu sulana. Päiväsaikaan jouluvalot näyttivät vähän surullisilta, ja lumettomuus ei auttanut asiaan. Maisema oli vain niin masentava että halusin ottaa siitä kuvan.



Autoni oli eräs päivä täynnä kauniita luonnon tekemiä taideteoksia.



Olen etsiskellyt itselleni mukavia sisätohveleita ja ruokakauppareissulla Lidlissä ne täydelliset kävelivät viimein vastaan! Sopivat värinsä puolesta tupaani eli Korpinkynteen, hih! Ostin myös sukkia Harry Potter -teemalla ja innostuipa Tomikin ostamaan itselleen myös.

Oletteko kokeilleet Tigerista löytyviä kaivuupakkauksia? Jouluaattoillan hupia oli napsutella esiin dinosauruksen luuranko. Merirosvoaarre-version kolikot olivat huomattavasti vaikeammin löydettäviä, tällaiseen ei mennyt kuin päälle tunti.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Samoilla linjoilla kanssasi, aina uppoaa jäätelö -kesällä ja talvella. Tuollaisesta kaivuupakkauksesta en tiennytkään. Periaatteessa kiinnostaa, kun dinoissa ja arkeologiassa on jotain tosi kiehtovaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on jäätelökausi 😋

      Meillä näistä kaivuuseteistä tuli hitti vuosi sitten kun ostettiin ensimmäistä kertaa. Lidlistä bongattiin hieman ennen joulua isompi paketti, jossa oli kaivamisen jälkeen koottava dinosaurus ja pistettiin ekaluokkalaisen joulupakettiin. Jäi pienesti vaivaamaan että pitäisikö se ostaa meillekin vielä oma.. 😆 onneksi Tigerista näitä tuntuu löytyvän ympäri vuoden!

      Poista
  2. Meillä muksu tykkää noista dinosaurusten ja merirosvojen kaivuupakkauksista. 😊 Hyvä lahjaidea niin pienemmille kuin isommillekin aiheesta kiinnostuneille! Täällä maistuu myös jätski ympäri vuoden, parhaita ovat 3 Kaverin jäätelöt (varsinkin Lakritsi!!!) ja amppari- mehujäät. 😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaivuusetti on kyllä loistava lahjaidea - hieman rauhallisemmille oman elämän Indiana Joneseille ⛏️

      Lakritsi taitaa olla vielä maistelematta, muuten 3 Kaveria on ollut suosiossa. Jääkahvi on lemppari! Amppari vie kyllä vahvasti lapsuuteen, oli hauskaa kun kauppoihin ilmestyi ne limpparitkin!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡