Miltä joulunodotus on maistunut?

Vielä ei ole ollut aika kokoillan aterialle, mutta monenlaista on tullut nautiskeltua jo pitkin joulukuuta. Tutun glögin lisäksi olen herkutellut aivan uusillakin herkuilla.

Varmasti moni muukin on törmännyt sosiaalisessa mediassa suolaisiin torttuihin, joissa täytteeksi on loihdittu lohta tuorejuuston ja tillin kera. Olen old school eli luumutorttujen ystävä, mutta tämä oli mukavaa vaihtelua.

Kymmeneen torttuun laitoin vajaa 100g maustamatonta tuorejuustoa ja suunnilleen saman verran lämminsavulohta sekä ripauksen kuivattua tilliä. Tuli ainakin tuhdisti täytettyjä! Seuraavaan erään voisin kokeilla esimerkiksi mustapippuri-tuorejuustoa.



Olen uutuus- ja kausituotteiden ystävä, ja sukat pyörivät jalassa kun näin nämä kaksi Dumle-uutuutta. Käytin näitä ensin lahjojen lisäelementtinä ja loput katosivat keittiön pöydällä olevasta kulhosta kuin ohimennen.

Lopuksi vielä todella helppo jouluinen drinkkiohje:

2 cl Koskenkorva Winter Applea (15%)
2 dl Hartwall Jaffa jouluomenaa

Pehmeästi joulun mausteille maistuva juoma, joka on petollisen hyvää mutta ei onneksi sisällä paljoa voltteja. Kertokaa mielipiteenne jos testaatte tätä!


Mikä on sun ehdoton jouluherkku?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit