Joulutunnelmissa

Viimeisiä hetkiä viedään ennen varsinaista jouluaattoa. Mitä kuuluu minun joulutunnelmointeihini?



Joulumusiikin kohdalla pidän huumorimusiikin lisäksi eniten rauhallisista klassikoista kuten tämä alunperin John Lennonin ja Yoko Onon vuonna 1971 julkaisema Happy Xmas (War is Over). Italialaisen oopperatrio Il Volon esittämä versio on myös kovasti mieleeni.

Sokokselta tein pienen, aivan ihanan heräteostoksen - piparille tuoksuva kynttilä. 3 Kaveria -jäätelöt ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella, ja olen jokainen kerta hämmästellyt kuinka ne maistuvat niin aidolle. Yksi suosikkimauistani, jääkahvi, maistuu todellakin kahville. Tämäkin kynttilä tosiaankin maist tuoksuu aivan vastaleivotuille pipareille.

Illan numero oli näköjään kolme. Kynttilän vieressä pötköttelevä Ferrero Rocher -suklaapakkaus löytyi Normalista ja se sisälsi kolme kappaletta näitä kaikkien tunnistamia kultakääreisiä suklaapalloja. En voi uskoa, että tämä oli ihka ensimmäinen kerta kun maistoin tätä ihanaa herkkua! Tästä alkaa perinne, ensi jouluna ostan itselleni sellaisen valtavan kolmionmallisen pakkauksen.



Joulukynnet kuntoon! Tein Avonille tilauksen, kun sukulaisetkin halusivat hankkia joululahjoja. Kirkkaanpunainen lakka puuttui valikoimastani ja mikäs olisikaan parempi ajankohta hankkia sellainen! Tässä lakkauksessa Avon Power Stay sävyssä Designer Red ja Wild&Mild Diamond&Pearl sävyssä Brilliant Inside.



Kävimme viikonloppuna käveleskelemässä keskustan kävelykadulla eli Manskilla ja nautiskelimme ulkoilmakahvit. Väkeä oli liikkeellä paljon, ja kojujen äärellä kävi kuhina. Tarjolla oli kaikenlaista käsitöistä tyrniglögiin ja tuoreisiin leivonnaisiin.



Joulutunnelmaa löytyi myös kauppakeskus Veturista. Visiittimme oli oikein onnistunut - löysimme kaiken mitä olimme listanneet tarvitsevamme, ja toisillemme upeat joululahjat. Joskus on parempi ottaa lahjan saaja mukaan valitsemaan se täydellinen.



Olen seurannut muutamia joulukalenterivlogeja, mutta lempparini on ehdottomasti hyväntuulinen Janne Naakan eli naaG:n kalenteri! En ole aina ollut kovinkaan isosti jouluihminen, mutta tästä jouluttamisen määrästä ja positiivisesta meiningistä ei voi olla tykkäämättä. Hän kerää myös tänä vuonna lahjoituksia Mieli ry:lle, vielä ehtii käydä tukemassa tärkeää asiaa täällä!




Oikein hyvää joulua kaikille!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Ihania juttuja ja pakko sanoa, että ferrero rocherin suklaaherkut maistuu. Sellainen joulukuusen muotoinen pyramidi löytyi meille tänä vuonna. Hyvää joulun aikaa! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, juuri sellainen täytyy metsästää itsekin! Samoin oikein mukavaa joulua sinne myös :)

      Poista
  2. Siis mitä, saako 3 Kaverin kynttilöitäkin?? 😍 Ihan mahtavaa, pitääpä kurkata saisiko myös Joensuusta! Todella kauniit joulukynnetkin sinulla, itse menin aika peruslookissa muuten, paitsi näyttävä panta piti olla 🥰 Eilen oli sit löhöilypäivä ja tänään somehommia, sekä ompelua. Mukavaa alkanutta viikkoa sinnepäin🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, ilmeeni oli 😱 kun Tomi bongasi ja toi tuoksutettavaksi. On ollut kyllä hartaalla käytöllä, melkein tekisi mieli haalia kaappiin pari varastoon! Näytti olevan Sokoksella enää myymälöissä, Joensuussa ja Kouvolassakin vihreällä!

      Kiitos paljon, pitkästä aikaa tuli lakattua muullakin kuin perusbeigellä. Joulun kunniaksi voi pistää vähän extraa 💅

      Mukavaa viikkoa sinne myös ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡