Hetkiä maaliskuulta

Aina vain kotitekoista jääkahvia! Keitämme monesti iltapäivän suodatinkahvit ja pannun pohjalle jää usein se pieni liru. Halusin kokeilla tehdä jääpaloja kahvinjämistä ja ai että, jääkahvini saivat aivan uuden twistin.



Kevätaurinko on sulattanut lähes kaiken lumen. Oli mukava käyskennellä keskustassa ja Manskilla kun ei tarvinnut kahlata loskassa. Tulipahan joku vastaan jo t-paidassakin!

Voisin elää sushilla. Vaikka buffeteissa on ihana vetää mahan täydeltä samalla muitakin herkkuja, tykkään pelata Tetristä Valtarin Citymarketin sushipisteellä. Tilasin hiljattain Tokkidasta itselleni syömäpuikotkin!



Viimeisen yövuoroni päätteeksi keräsin tavaroitani ja eväsrasioitani kahvihuoneesta. En ollut syönyt porkkanatikkujani, ja ajattelin napsia niitä samalla kun pistän kamppeeni kasaan. Rasia oli viettänyt hieman liikaa aikaa jääkaapin peräseinää vasten, ja evääni olivat jäätyneet.



Sisustusinspiraationi on herännyt kunnolla. Syksyn muuton jälkeen olen suunnitellut muutamia hankintoja, jotka olisi nyt keväällä viimeinkin aika toteuttaa. Olisi ihana saada viimeinkin seinille jotain, ja lisää hyllytilaa. Edessä on ehkä Ikean reissu!


Miten sinun maaliskuusi sujui?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Maaliskuu on mennyt ihan mallikkaasti, kivoja juttuja piti sisällään, kiitos kysymästä 😁 Jääkahvilla ja sushilla voisi kyllä elää, ja kevät vaikuttaa ihmeesti mitä tulee kodinlaittamiseen ☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin lueskelemassa teidän maaliskuun käänteistä ja oli paljon mukavia juttuja! Kevät vaikuttaa jännästi moneen, varmaan viileämpi ruoka ja juoma maistuu entistä paremmin kun on talven tankannut kaikkea lämmittävää..

      Poista
  2. Keväisempiä maisemia odotellessa, täällä on vaan satanut taas ja on niiiiiin harmaata. Tuntuu ihan mustavalkoleffalta tai -kuvilta tämä elo nyt. 😅 Ah, just käytiin Ikeassa - hakemassa miehen porukoille led- valoja keittiöön. Arvaa vaan, tarttuiko kaikkea muutakin mukaan sieltä?🙈 Ikeassa käydessä pitäisi aina piipahtaa vaan sille osastolle, mistä tarvitset jotain. Vaikka ei noi muutkaan ihan turhia ostoksia olleet, mutta ehkä enemmän sellaisia et "ostetaan joskus". 😊 Yhdestä lampusta vielä haaveilen, kun ne olivat loppuneet. 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyet auringonpaisteen hetket valaa uskoa kevääseen, kunnes täälläkin palataan harmauteen.. voihan vuodenajat.

      Ikeasta on mahdotonta päästä ulos ilman että on edes se euron tiskiharja mukana! Aina tarttuu jotain kivaa ja yleensä onneksi hyödyllistäkin mukaan. Seuraavalle reissulle on aika selkeät suunnitelmat, mutta täytyy varata tilaa ja rahaa myös niitä heräteostoksia varten :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡