Viimeaikoina paljon iloa tuottaneita asioita

Kevään merkit

Koko tämä postaus sai itseasiassa inspiraationsa siitä kun näin tänään aamupäivällä kaksi lentävää joutsenta. Lumen alta paljastuva asfaltti röökitumppeineen, katupölyn likaamat autot, kummallinen valoilmiö taivaalla - niistä on kevät tehty!


Värien lisääminen meikkiin
Olen opetellut värikkäämpien luomivärien käyttöä Jeffreen Gothic Beach -paletilla. Violetti tuntui ensin hurjalta, mutta lopputulos yllätti positiivisesti. Vaaleanliila peruukkinikin sointui hyvin silmämeikkiin.


Hitsaaminen
Koulu alkoi viime viikolla orientaatiolla, jossa käytiin käytännön asioita läpi. Olen päässyt hitsaamaan pitkästä aikaa ja ai että se tuottaa iloa. Tavoitteenani on suorittaa ainakin yksi pätevyys, ja hakeutua sen avulla töihin joissa sellaista vaaditaan.


Vihreää näkyvissä!
Aloitteleva puutarhuri täällä hei. Lähdin liikkeelle kieli poskessa basilikalla, persiljalla ja pinaatilla. Siemeniä kylväessä uskoni onnistumiseen oli noin prosentin luokkaa, mutta vaikka satoa en saisikaan edes yhden lehden vertaa, olen tyytyväinen jo tähän saavutukseen.


The Crown -sarja

Edesmennyt kuningatar Elizabeth II on ollut kauan suuri esikuvani. Olen siis nauttinut suuresti Netflixin The Crown -sarjasta, vaikka siinä on fiktiotakin mukana. Olin aiemmin katsonut vasta neljä kautta, ja hiljattain päätin että on aika katsoa loputkin sarjasta. Dianan kohtalo surettaa aina uudestaan, ja hänen vaiheitaan onkin käsitelty paljon viidennellä ja kuudennella kaudella.


Paluu tuttuun pelimaailmaan
Silloin tällöin tulee aivan valtava kaipuu takaisin johonkin pelimaailmaan seikkailemaan. Skyrimin lisäksi tällaisia ovat Fallout -sarjan ydinsodan jälkeiseen maailmaan sijoittuvat pelit. Fallout 4 tarjoaa loputtomasti tekemistä pahisten siivoamisesta päämäärättömään vaelteluun ja karujen maailmanloppu-maisemien ihailuun. Olen katsonut kymmeniä ja kymmeniä tunteja peliin liittyviä Youtube-videoita, joissa käydään läpi piilotettuja viittauksia (ns. Easter Eggs) ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Olen vielä aivan alkutaipaleella, vaikka tarinan olen pelannut monta kertaa ja takana on useampi sata tuntia.


Pakkanen täynnä marjoja ja sieniä

On aivan valtava siunaus, kun on sukulaisia jotka marjastavat ja sienestävät muillekin asti! Muutama viikko takaperin kävimme Oulussa pitkästä aikaa ja tällä kertaa varauduimme kylmälaukulla, jotta voisimme kuljettaa mukanamme suuremman erän metsien antimia.


Mikä tuottaa sinulle iloa juuri nyt?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. On muuten hieno tuo violetti luomiväri. Käytän aina yksiä ja samoja. Mistähän saisi uskallusta uusiin väreihin! Tällä hetkellä tuottaa iloa sujuva arki ja viikon päässä häämöttävä Tallinnan reissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) joku keväinen inspiraatio sai ainakin minut kokeilemaan värejä mihin ei yleensä tartu!

      Kivalta kuulostaa, Tallinnan reissulle mukavaa matkaa!

      Poista
  2. TOivottavasti nuo taimet menestyy! Itseäkin kiinnostelisi esikasvatus, mutta kun luin kiinnostavien kasvien prosessista, johon liittyy myös jotain karaisemista ja pikkuisten sinttien siirtelyä mullasta toiseen, totesin että ei jaksa. 🙈 Ihana toi peruukki ja luomiväri on just täydellinen siihen! 🧡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tässä askartelua kun pitäisi siirrellä paikasta toiseen sitä mukaa kun kasvavat, katsotaan miten käy aloittelijalle :D

      Kiitos paljon <3 :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡