Hetkiä huhtikuulta

Jääkaapissamme istuskeli kilon jauhelihapaketti, jonka viimeinen käyttöpäivä alkoi uhkaavasti lähestyä. Päätimme tehdä siitä hampurilaispihvejä. Niitä syntyikin sitten niin tuhti määrä, että sämpylätkin loppuivat kesken vaikka pisti kaksi pihviä päällekkäin.



Takatalvi iski myös Kouvolaan kuun alkupuolella. Onneksi emme olleet vielä ehtineet vaihtaa kesärenkaita alle.

Storytime: Olen Kouvolaan muutostamme asti halunnut käydä ihmettelemässä lähempää tätä sievää kirkkoa, joka sijaitsee Kasarminmäellä. Kyseessä on ortodoksinen Pyhän Ristin kirkko. Eräänä päivänä koitti se hetki kun käännyin autollani parkkipaikalle. Jätin auton mäen alapuolelle parkkiin, kahlasin läpi lumisen kiviportaikon ja pihan, ja harmittelin kun kirkko näytti olevan kiinni enkä päässyt sisäpuolelle tutustumaan.

Palasin kotiin, ja siirsin kuvani koneelle. Lähdin googlettamaan tietoja kirkosta, jotta voisin jakaa ne kuvien kera blogissani. Nähdessäni hakutulokset tajusin, että olin käynyt pyörimässä ainoastaan sivuovella! Jos olisin jatkanut kävelyä aurattua tietä pitkin, olisin päätynyt etuoven luokse. Noh, uusi yritys joskus!



Vaatekaapinraivausoperaatio jatkuu! Olen koittanut käyttää valoisia päiviä hyväksi ja kuvata mahdollisimman paljon vaatteita. Kuten kuvasta voi päätellä, olen koittanut saada sukkahousuni kuriin ja nuhteeseen. Olen todennut rullaamisen parhaimmaksi taktiikaksi.


Kuukausittainen Hetkiä kuukauden varrelta -postaussarja on tullut tältä erää päätökseen. Aloitin tämän blogin toukokuussa, ja ensimmäisen kuukauden jälkeen kokosin julkaisematta jääneitä otoksia yhteen postaukseen. Tästä yhdestä lonkalta heitetystä ideasta alkoi säännöllinen ja blogini perusrunkoon kuuluva sarja.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Omatekemät hampurilaiset on kyllä parhaita. Olisikohan se seuraava grillausruoka meillä!? Inspiroiduin sun sukkahousulaatikosta.. mun sukkahousut on miten sattuu ja niillehän käy samanlailla kuin sähköjohdoille keskenään. Niin mahdottomassa solmussa keskenään että.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina päihittää ketjuburgerit 💪🏻 mää taas sain nyt inspiraation käydä seuraavaksi läpi sähköjohtolaatikon!

      Poista
  2. Oi nam, hampparit itsetehtynä! 😋🤗 Myö tehdään aina kesäisin grillissä smash- burgereita, ihan todella hyviä ja maistuu myös lapselle. 👌🏻 Olisipa ihana tehdä ruoka grillissä tänään, mutta saa nähdä viskooko se taas lunta enemmän, kun muutamia hiutaleita jo tuli.

    Siun sukkahousut on kyl siististi, itsehän laitan ne sellaiseen Ikean vyö- / huivihenkariin. Sellaiseen missä on kymmeniä pyöreitä reikiä. 🤗 En jaksa rullailla ja tuossa hengarissa ne eivät sotkeennu yhtä helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman grillin burgerit on parasta 👍🏻 grillikausi korkkaamatta vielä täällä, onneksi melkein yhtä hyviä tulee paistinpannulla 😢😆

      Tuohan on ihan loistava idea! En oo ajatellukaan että sukkiksetkin saisi siihen nätisti 😱 kiitos vinkistä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡