Kuluneiden viikkojen juttuja

Mukavaa perjantaita! Toivottavasti aurinko paistaa tai on edes vähän lämmin siellä missä oletkin.


Viime viikkojen synkkien tapausten ja uutisten myötä meinasin omakin mieliala painua. Maailmassa on paljon pahuutta ja ikäviä tapahtumia, mutta liialliseen synkkyyteen ei kannata painua vaan keskittyä siihen miten voi itse omilla toimillaan vaikuttaa. Jos jokainen meistä muistaisi kunnioittaa kanssaihmistä eikä aiheuta tahallaan pahaa mieltä, maailma olisi huomattavasti parempi paikka.

Positiivisena pysyminen ei ole aina helppoa, mutta askel kerrallaan. Raskaat vaiheet eivät kestä ikuisesti, ja lopulta saattaa kiittää itseään että jaksoi niiden läpi. Omat koulu- ja työkuvioni ovat muun muassa olleet lievästi sanottuna monimutkaiset; olen hypännyt vuorotellen niiden välillä ja kohta taas mennään kohti uusia seikkailuja.

Kuvassa hyvin arkinen look, jolla menen koulu- ja työviikkoina. Joka kevät sama homma: aamulla ei tarkene ilman pipoa, ja iltapäivisin voi jättää jo takin ja huivin pois. Auton oven avautuessa saa kunnon lehmänhenkäyksen vastaansa jos kulkupeli on paistatellut auringossa.

Eilen julkaistiin kauan odottamani Fallout -pelien maailmaan pohjautuva tv-sarja. Se löytyy Amazon Prime Videosta, ja nappasin uutena tilaajana sopivasti viikon ilmaisen kokeilun. Valmistauduin ydinsodan tuhoamaan maailmaan aloittamalla uuden pelin Fallout 4:ssa ja katsomalla paljon pelitubettajien videoita. Olen myös kaivanut kuvassa näkyvän Fallout: The Vault Dweller's Official Cookbookin esille jos löytäisin sieltä jonkun reseptin jota kokeilla!

Olemme katsoneet vasta yhden jakson, mutta tänä viikonloppuna on tiedossa maratooni!


 

Uusin Muodin huipulle -kausi huipentui tältä erää finaaliin. Yksi viikkoni kohokohdista on ollut katsoa uusi jakso Katsomosta. Upeita luomuksia, ihania persoonia. Mielestäni voitto meni lopulta aivan oikeaan osoitteeseen, suosikkini alusta alkaen!

Bongasin marketin alelaaria tutkiessani tämän Lumenen Arktis -sarjan spf30 päivävoiteen. Olen ollut aina todella onneton huolehtimaan edes kasvojeni aurinkosuojasta siitäkin huolimatta että palan todella herkästi. Viihdyn varjossa päivän kuumimpina tunteina, mutta kyllä sitä säteilyä saa auton ratin takana ja keväthankien kauttakin. Tänä kesänä otan viimeinkin itseäni niskasta kiinni!


Mitä kuuluu sinun perjantaihisi?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Aurinkoista kevättä sinne Suomeen! Meillä oli anoppi kylässä viikon ajan, kyllä on ihana olla vaan kahdestaan 😄
    Itsellä on sama homma aurinkosuojan kanssa, tiedostan että pitäisi alkaa oikeasti päivittäin suojaamaan ihoa, mutta jotenkin sitä ajattelee, että ei sitä kuitenkaan pala..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, hieman ollaan täälläkin saatu auringosta nauttia! :D
      Sama juttu, aina ajattelee että ei se nyt niin justiinsa, nopeasti vaan käy pihalla, oon kuitenkin varjossa vaan.. ja sitten iho on kirkkaanpunainen ja kipeä. Pitää toivoa että oppirahoja ei tarvitse koskaan maksaa minkään ihosairauden muodossa :/

      Poista
  2. Kiitos samoin! :) mukava kuulla että sielläkin riittänyt aurinkoa!

    VastaaPoista
  3. Aurinkosuojan laittaminen kasvoille meinaa joo unohtua näin keväällä, joten kasvo- ja meikkivoiteessa suojakerrointa suosinkin. Sitä kun alkaa olla siinä iässä, että auringonoton jäljet huomaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin täällä myös! Aina tyhjää parempi :) kauhunsekaisesti odotellen miten ne ilman aurinkosuojaa juoksennellut kesäpäivät kostaa vielä joskus..

      Poista
  4. Moni on somessa puhunut juuri tästä, että on pakko alkaa rajoittaa mm. uutisten lukemista ja politiikan seuraamista, koska ei enää jaksa jatkuvasti pahenevia uutisia ja informaatiota. Minusta se on aika hälyttävää, jos edes aikuiset ihmiset eivät enää kestä median jatkuvaa negatiivisuutta ja jatkuvasti pahenevia leikkauksia. Entäs nuoret sitten? Jos tehdään politiikkaa, joka vaatii SUOMESSA(!!!) mellakka- aitojen hankintaa, niin voisi kuvitella ihmisen reflektoivan päätösten vaikutuksia koko kansalle ja varsinkin lapsille, sekä nuorille. Pitäisi kyllä itsekin rajoittaa uutisten lukemista, vaikuttaa niin paljon mielialaan ja menee tunteisiin kun Suomea ajetaan alas. 😅🙄

    Mutta jos positiivisiin - meillä on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu! Eli aikaa riittää kaikelle mukavalle puuhalle, sekä siivoamiselle. 🤗 Meinasin ommella jotain ja maalata yhden taulun loppuun, muuten suunnitelmat ovat vielä auki. 😊 Ihanaa viikonloppua siulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ei pitäisi olla normaalitila että uutiset täyttyy kaikesta negatiivisesta, milloin missäkin sattuu ja tapahtuu. Suomeen syntymisestä puhuttiin pitkään lottovoittona ja onhan se vieläkin monella saralla näin, mutta lintukodon rauha järkkyy kiihtyvällä tahdilla.

      Kuulostaa mukavalta viikonlopulta, kiitos samoin! 🤗

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡