Viimeinen Avon-tilaus

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin päättyi myös Avon Suomen toiminta. Maaliskuun kuvasto oli viimeinen tilaisuus tilata näitä laadukkaita ja edullisia tuotteita, joista moni on kulkenut mukanani jopa yläasteelta asti. 

Kerroinkin tässä postauksessa, kuinka olin aloittanut juuri pari kuukautta aiemmin itsekin Avonin edustajana ennen kuin uutiset kantautuivat sähköpostiin. Jäinkin säästelemään isomman tilauksen tekoa maaliskuulle, jotta saisin mahdollisimman paljon irti tarjouksista ja alennuksista. Muutama tuote tilauksesta lähtee eteenpäin tilaajalleen, mutta suurinosa oli omiani.


Tilaukseen lähti siis sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita. Kynsilakat sekä shampoot ja hoitoaineet jätin kokonaan välistä, sillä niitä riittää vielä pitkäksi aikaa. En myöskään kokenut järkeväksi hankkia mitään uusia meikinpohjustus-tuotteita, koska jos löydänkin jonkun oikein hyvän, en saa sitä välttämättä kovin helposti lisää!


Nutraeffects matte -kasvojenpuhdistusvaahto (150ml)
Ikisuosikkini, jota löytyy nyt onneksi varastostakin. Ei sisällä sulfaatteja eikä alkoholeja, joten sopii herkällekin iholle. Tämä on sellainen tuote, jota voisin tilata vaikka kauempaakin lisää.

Nutraeffects soothe -geelipuhdistusaine (195ml)
Uusi tuttavuus joka lähti tilaukseen vaivaisella eurolla, sillä se kuului kuukauden myyntitavoitetarjouksiin. Voi käyttää myös meikkien puhdistamiseen. Ei sisällä sulfaatteja eikä alkoholeja kuten puhdistusvaahtokin, mutta tähän ei ole myöskään lisätty tuoksuja!

Clearskin pore&shine control -kasvojenkuorinta (75ml)
Ainakin yhden tuubin olen aiemminkin käyttänyt tätä samaa tuotetta. Tämä on todella tehokasta ja syväpuhdistavaa tavaraa, joten tätä ei tule käytettyä kuin pari kertaa kuukaudessa.

Nutraeffects matte -päivävoide (50ml)
Aina on tarve päivävoiteelle. Aurinkosuojaakin kannattaa olla jo kevätauringon kanssa.

Planet Spa The Oriental Awakening -kalvonaamio (75ml)
Tämä löytyi tarjousosastolta muutamalla lantilla. Edellinen kalvonaamiotuubi on sopivasti yhtä tai kahta käyttökertaa vaille loppu.


Senses Pink Sands -suihkugeeli (500ml)
Annoin itselleni luvan yhteen suihkugeeliin, sillä minulla on puolivälissä yksi valtava 720ml pullo ja toinen odottelee kaapissa. Tuoksuu ihanalle kookokselle ja pitayalle!

Advance Techniques Miracle Densifier -hiuksiin jätettävä hoito (100ml)
Lähti mukaan uteliaisuudesta edellisessä tilauksessa ja osoittautui heti niin hyväksi tuotteeksi, että hankin tämän toisen varastoon.





True Super Definition -rajaustussi (sävy Black)
En ole koskaan joutunut pettymään Avonin silmänrajaustusseihin. En muista minkänimisiä minulla on aiemmin ollut, mutta joka kerta on saanut arvosanaksi 5/5.

Brow Sculpting -kulmakynä (sävy Light Brown)
Mielenkiintoinen uutuustuote itselle. En ole ennen käyttänyt tällaista vinopäistä kynää. Sävyvalintani oli täydellinen, sillä halusin suhteellisen luonnollisen lopputuloksen.

Glimmerstick Retractable Diamonds -rajauskynä (sävy Brown Sugar)
Tätä sävyä minulla ei ole ennen ollut, mutta halusin vaihtelua mustiin kyniin.

Glimmerstick Retractable Diamonds -rajauskynä (sävy Black Ice)
Vakiotuotteeni jo yläasteelta asti - tätä nimenomaista sävyä olen kuluttanut todella, todella monta. Kimmeltää juuri sopivasti, kiva vaihtoehto pelkälle mustalle.



Care antioxidant -käsivoide (75ml)
Käsivoiteelle on tarvetta vuoden ympäri - varsinkin jos työskentelee alalla jossa kädet ovat koetuksella. Tuoksuna ihana granaattiomena.

Care antioxidant -yleisvoide (400ml)
Tämä oli tarjouksista löytynyt heräteostos, vaikka vartalovoide onkin puuttunut rutiinistani jo pitkään. Olen aina ollut huono muistamaan kehon rasvausta, ja kun ystäväni minulle antama Victoria's Secretin ihana voide loppui jo puolivuosikymmentä sitten, en ole saanut aikaiseksi hankkia uutta tilalle. Tuoksuna tässäkin granaattiomena.




Jään kaipaamaan monia Avonin tuotteita, mutta aivan loputtomasti ei kannata hamstrata kaappiin, koska kyllä ne avaamattomatkin tuotteet menevät vanhaksi. Sitä paitsi Avon ei ole lopettamassa kokonaan, vaan tarvittaessa voin koittaa löytää keinon tilata tuotteita muuta kautta.


Oletko sinä käyttänyt Avonin tuotteita? Jäätkö kaipaamaan jotain tiettyä tuotetta?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Harmi homma, kun Suomen markkinoilta lähtee hyvä tekijä pois. Instagramissa lueskellut tästä myös ja moni tuntuu olevan harmissaan. Jospa jotain yhtä hyvää löytyisi tilalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtä hyviä tuotteita on hankala löytää myös edulliseen hintaan, mutta ei auta kuin jatkaa etsintöjä!

      Poista
  2. Siskoni tilasi joskus Avonilta minullekin tuotteita ja parhaiten on jäänyt mieleen joku vihreää oliivia sisältävä kosteusvoide vartalolle. Se oli aivan superhyvä, mutta sitä ei saanut enää myöhemmin! 🤗 Muuten sisko osti sieltä miulle aina niitä kylpyvaahtoja ja niitä olen tykännyt käyttää. Itse tulee ostettua pääosin luonnonkosmetiikkaa, eikä kukaan tuttu myynyt Avonia, niin ei tullut ite suoraan tilattua mitään. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut joskus iso harmi että loistavaa tuotetta ei saakkaan lisää 😢 oliivia sisältävä voide kuulostaa ihanalta, ei tullut sellaista testattuakaan.. suihkutuotteet on testattu suurimmaksi osaksi, tosi hyviä! 🤗

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡