Viimeviikkojen topit ja flopit

TOPIT
Lounas merenrantamaisemalla

Hotelli Lokkilinna sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä yhdellä korkeimmista paikoista merenrannan läheisyydessä. Kävin nautiskelemassa lounasta omassa seurassani, ja koska saavuin paikalle hyvissä ajoin, sain itselleni ravintolan parhaimman paikan.

Pinkki Eevee Pokemon Go:ssa

Odottelimme Pyhäjoen Marmaris-pitserian pöydässä ruokiamme ja pelasimme Pokemon Go:ta ajankuluksi. Poke-pallooni tarttui tämä harvinaisuus, neljän tähden täydellinen Eevee.

Karjasillan perinteinen pihakirppispäivä

En ole moneen vuoteen päässyt viettämään mukavaa pihakirppispäivää. Tapahtuma on järjestetty Oulussa sijaitsevalla Karjasillan asuinalueella aina kesäkuun alussa jo ainakin parikymmentä vuotta. Karjasiltahan on valittu Suomen parhaimmaksi asuinalueeksi vuonna 2009 enkä ihmettele yhtään miksi - kaunis vanha puutaloalue, jossa riittää metsää, puistoja ja polkuja aivan takapihojen tuntumassa. Kirppispäivänä pääsee kurkistelemaan sievien rintamamiestalojen lisäksi karjasiltalaisten kauniita pihoja.


FLOPIT

Liikenteessä ilman kameran jalustaa

Yksistään kuljeskelussa on mukavat puolensa, mutta jos haluat joskus ottaa itsestäsikin kuvia maisemaa vasten, hommasta tulee vähän hankalampaa. Kuvausyritykseni jäivät lopulta lyhyeen, sillä paikalle alkoi ilmestyä muitakin kesäpäivän viettäjiä.

Lukuhetki menee pienestä pilalle

Olen innostunut kunnolla kotitekoisesta jääkahvista ja etsinyt niitä täydellisiä ainesosia. Luulin löytäneeni hyvän uuden kauramaidon mutta tämä olikin jotain "valmista" litkua eli jäitä vain kaveriksi ja se on siinä. Karamellikaan ei tässä kyllä maistunut, ei siis jatkoon.

Päätön Dobby

Eräs ystäväni rakastaa Harry Potter -maailmaa ja Dobby on hänen ehdoton lempihahmonsa. Nähdessäni yhdellä pihakirppispöydällä tämän pienen Dobby-figuurin menin innosta sekaisin, sillä halusin ostaa sen ystävälleni hauskana tuliaisena. Hahmo ei ollutkaan kiinni alustassaan, ainoastaan heikko magneetti piti sen pystyssä, ja tietenkin Dobby koki karun kohtalon tipahdettuaan pöydältä suoraan asfaltille. Pelkän pään irtoaminen olisi ollut vielä korjattavissa oleva tilanne mutta kun reppanan nenä katosi sen siliän tien. Kysäisin hinnan Dobbylle ja onneksi siitä ei oltukaan oltu vailla kuin vaivaista euroa.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Voi Dobby parka 🥲 Kirppikset ovat kyllä mahtavia, pitäisi useamminkin käydä ja joskus uskaltautua pihakirppiksille myös! Niihin on jotenkin isompi kynnys, kun haluaisin mieluiten selata niin, että näen hinnan sen sijaan, et jokaisen kiinnostavan tuotteen hinta pitää kysyä erikseen. Toimisikohan muuten tuossa jääkahvissa, jos käyttäisi makusiirappia ja jääpaloina kahvista tehtyjä jääpaloja? 🤔 En oo kyl itekään löytänyt hyvää jääkahvia vielä, mutta noista saattaisi olla apua itse tehdessä. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, mieluusti näkisi hinnan heti että osaa valmistautua vaikka tinkaamaan tai päättää jättää tuotteen siihen. En muuten ajatellutkaan, että osa ei ollut hinnoitellut tuotteitaan etukäteen - lähdimme heti tapahtuman alettua liikenteeseen ja monilla oli vielä pöydän järjestelytkin kesken joten se oli ymmärrettävää.

      Kyllä toimii! Makusiirappia löytyy aina (vanilja tai salted caramel) ja oon oppinut hyödyntämään meidän suodatinkahvien lirut jääpaloiksi :D se täydellinen kauramaito (tai vastaava, laktoositon kuitenkin pitää olla) on vielä hukassa! Kaupanhyllystä löytyy jo monen eri makuistakin (vanilja, salted caramel, pumpkin spice syksyllä..) mutta vielä en ole löytänyt omaa vakiotuotetta, jolla saisin aina "taattua laatua" aikaiseksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡