Sadepäivän kirppislöytöjä

Sateisen päivän pelasti pieni kirppiskierros kaikessa rauhassa. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut yhtään vaatekappaletta, mutta astioita ja koriste-esineitä senkin edestä.

Iso-Pahkalan kynttilänjalat ovat kalajokista käsityötä. Koristelussa on käytetty merenrannan hiekkaa. Näiden kanssa voi käyttää niin tuikkuja kuin kruunukynttilöitäkin:


Ihastelin alkukesästä keramiikkapajalla kauniita kynttilänjalkoja ja tuikkutaloja, mutta lopulta mukaani tarttui ainoastaan jo kauan haaveilemani, ikoninen majakka. Tämä löytö oli siis oikein mieluinen.

Minulta löytyi entuudesta yksi samanlainen Iittalan Taika-sarjan kulho. Tykkään nimenomaan tästä mustavalkoisesta versiosta, ja nyt Tomikin saa karkkinsa tai sipsidippinsä tyylikkäässä astiassa.

Kultakeramiikan sinivalkoiset astiat ovat olleet jo kauan heikkouteni. Olen haalinut sukulaisilta ja kirpputoreilta monenlaisia kulhoja ja kippoja. Samaa sarjaa löytyisi myös ainakin vihreänä ja vaaleanpunaisena, mutta ainoastaan tämä sininen on mieluinen.

Muki ja lautanen -setit kahdelle ovat täydellisiä esimerkiksi aamupalalle, pullakahvihetkeen tai jos vaihtaa kupin samankokoiseen jälkiruokakulhoon, näistä saa myös tarjoilualustan dippivihanneksille.


Oletko sinä tehnyt kivoja kirppislöytöjä viime aikoina?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kirppiskierrokselle pitäisi taas lähteäkin.. minullakin usein tarttuu piensisustusjuttuja mukaan. Kauniit löydöt ja tuo Iittalan kulho on eri hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppikset onkin kunnon aarreaittoja jos keräilee jotain tai tietää tyylinsä. Olen kyllä tykästynyt tuohon Taika-sarjaan, oli ihana löytää tämä toinenkin kulho :)

      Poista
  2. Mustavalkoinen Taika on ihana sarja. ❤️ Harvoin kyllä löytyy mistään, mutta tykkään todella paljon ja meilläkin on osa astiastosta just tuota Taikaa. Mie oon kans tehnyt ihania löytöjä kirppiksiltä nyt kesällä, pian teen koosteen blogiin ja Instagramiin! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! <3 mulla on vielä haaveissa ne isot lautaset ja mukit, niin upeita! Ihanaa nähdä mitä oot löytänyt, odotan innolla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡