Iltakävely Vanhassa Porvoossa

Jos Vanha Porvoo on vielä näkemättä, voin suositella sitä oikeastaan mihin tahansa vuorokauden aikaan. Tutustuimme vanhaan kaupunginosaan ensimmäistä kertaa nimittäin illalla juuri kun aurinko oli laskemassa ja valot alkoivat syttyä. Seuraavana päivänä paikalle oli löytänyt muutama muukin kaunista aurinkoista loppukesän päivää viettämään ja maisemien kuvaamisesta ei olisi tullut mitään väenpaljouden vuoksi.

Muutaman korttelin kulkemisessa meni meillä hyvä tovi, sillä alueen korkeuserot ja mukulakivikadut koettelivat. Tietenkin myös kaikkea kiinnostavaa kuvattavaa löytyi joka suunnasta mihin vain kamerallaan osoitteli.

kuvan otti Miida Sammale (@miidasammale)


Oletko sinä tutustunut Vanhaan Porvooseen?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Aivan upeita kuvia! 😍 Illalla saa hyvin tunnelmallisia ja erilaisia kuvia kuin päiväsaikaan. Jotenkin Porvoosta huokuu sellainen "romanttisuus" näissä kuvissa, todella kaunista ja betonikuutioista ei ole tietoakaan. Lonkkutölkki ja tutti herättää vähän kysymyksiä, hahah. 😅

    Juu, kyllä se vain niin on, että Porvoo pitää joskus kokea! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla jos niistä välittyi ihanan vanhan kaupungin iltatunnelma! Kannattaa käydä Porvoossa, sekä päivällä että illalla!

      Lonkero ja tutti oli niin random löytö kadunvarrella olevasta kukkaruukusta, että sekin piti kuvata tietenkin :D äiti taisi napata musta kuvan kun oon noussut sillan puomille että yllän näkemään mitä sieltä purkista löytyi. Kun sitten keräilin tähän postaukseen kuvia, pyörittelin sitä pitkään koska se todellakin poikkeaa näistä muista. Naurattaa kyllä koko kuva, mutta siinä se saa nyt kaikessa karuudessaan olla nättien vanhojen puutalojen seassa!

      Poista
  2. Mielestäni yksi Suomen idyllisimpiä paikkoja tämä! Kauniit kuvat! Liian kauan on vierähtänyt täällä käynnistä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡