Euroviisut 2023 oli siinä!

Purin turhautumistani tekemällä pari meemiä.

Ei tullut voittoa, ei päästy torille, mutta elämä jatkuu ja musiikki soi! Kuten mainitsin 'Euroviisuista bongattuja artisteja' -postauksessa, tykkään skipata karsinnat ja katsoa vasta sen grande finalen, joten ilta oli jännitystä täynnä.

Bongasin Madam B.C. :n blogista tällaisen Euroviisu-bingon ja sehän otettiin käyttöön meidän viisukatsomossa:


Bingo oli tehty vuonna 2018 eli silloinen isäntämaa oli Portugali. Muokkasimme pari laatikkoa sen takia sopimaan paremmin tämän vuoden tunnelmiin eli 'Käärijä-asuste yleisössä' ja 'ukrainalainen esiintyjä lavalla'.


Mitkä oli ne kappaleet joista itse tykkäsin eniten?



Käärijä - Cha Cha Cha  (SUOMI)

 

Olin kuullut pari kertaa biisin ennen finaalia, mutta esityksestä en tiennyt juuri mitään. Ensimmäisellä kuuntelukerralla raavin päätäni että aijai suomeksi laulaa ja vielä ryyppäämisestä, ei tainnut tulla voittoa tänäkään vuonna. Hypen kasvaessa biisi alkoi tarttua ja ennen kaikkea sen meininki ja energia vei mennessään. Työkavereitakin nauratti leipomani vihreät muffinsit perjantaina, ei ollut epäilystäkään miksi juuri tämä värivalinta.



Marco Mengoni - Due Vite  (ITALIA)

 

Olen fanittanut Marcoa jo monta vuotta ja kuunnellut uudet singlet samantein - menin siis sitä kautta spoilaamaan itselleni edustuskappaleenkin. Biisi oli taattua laatua laulajalta, mutta olisin toivonut että olisi käytetty jotain menevämpää kappaletta koska sellainen toisi esiin hänen monipuolisuutensa.



Alessandra - Queen of Kings  (NORJA)

 

Olin kuullut huhuja että Norjalla olisi tänä vuonna vahva naislaulaja haastamassa naapureitaan. Tykästyin biisiin ja povasin sille pääsyä vähintään kolmen parhaan joukkoon, mutta tuomaristo ei ilmeisesti ollut lämmennyt esitykselle.



Loreen - Tattoo (RUOTSI)

 

Vaikka harmitti tuomaristojen pistetykitys ja voiton vieminen Käärijän nenän edestä, tämä biisi on sellainen jota voin kuunnella radiosta. Loppuun asti hiottu kaikinpuolin.



Teya & Salena - Who the Hell is Edgar? (ITÄVALTA)

 

Finaalin avannut kappale joka jäi heti soimaan päähän. "Poe Poe Poe Poe Poe.."



Luke Black - Samo Mi Se Spava (SERBIA)

 

Tämä kappale löytää varmasti paikkansa joltain soittolistalta jota kuuntelen kun pelailen. Yllätyin kuinka vähän tuli pisteitä sekä yleisöltä että tuomaristoilta; biisi jäi kolmanneksi viimeiseksi finaalissa.


Löytyikö samoja suosikkeja?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit