Hetkiä kesäkuulta

Seitsemän kuvaa, seitsemän tarinaa kesäkuulta.


Olen opetellut käyttämään kevyesti sävyttävää BB-voidetta meikkivoiteen tilalta, sillä olen aina ollut todella huono valitsemaan meikkivoidetta - sävy on aina väärä tai koostumus ei sovi iholleni. Tämä Garnierin seerumi on ensimmäinen minkä olen koskaan hankkinut ja siksi lähdin kokeillen liikenteeseen yöseerumilla.

Vaatehuoneen kevätsiivouksesta tuli kesäsiivous ja kesäsiivouksesta tulevaisuuden tavoite. Sain käytyä kuitenkin t-paitakokoelmani läpi ja lajiteltua kaikki kahteen läjään - yli-isot printtipaidat ja ne vähemmän telttamaiset printtipaidat. Huomasin omistavani tasan yhden t-paidan jossa ei ole mitään printtiä tai kuviota.

Olen innokas uutuuksien testaaja ja annan mieluusti kavereille arvosteluja tuotteista mitä maistelen; minä testaan jotta teidän ei välttämättä tarvitse. Olen maistellut melkein kaikki nämä Elovenan välipalakeksit läpi vuosien varrella, mutta maut ovat olleet aina makeita tähän asti. Tämä paketti jäi testaamatta, mutta otin kuvan puistattavaksi muistoksi. 

Tämä kuva on otettu Alavieskan SEO:n vessasta. Long story short: kämppämme vessan kanssa oli pieniä teknisiä ongelmia ennen putkimiehen käyntiä ja jouduin kiiruhtamaan töiden jälkeen paikalliselle huoltoasemalle. Vessa oli tyylikkäästi remontoitu ja siistittykin, arvosanaksi annan 5/5.

Ihastelimme äitini kanssa Valkean ala-aulassa olevia Kaiku Art -taideteoksia. Nuo taulut olivat aivan upeita katseenvangitsijoita, ja en osaa vieläkään päättää mikä olisi se ehdoton suosikkini.

"Tyttöjen illan" minigolf-kierroksen jälkeiset eväät eli V8-grillikioskin pirtelö ja ranskalaiset.

Oulun tuomiokirkon alttari. Taannoisen Andy Warhol -näyttelyn jälkeen löysimme äitini kanssa itsemme kirkon avonaisilta ovilta ja livahdimme sisään varmistettuamme ensin että emme kuokkavieraile kenenkään juhlatilaisuuteen.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kivoja hetkiä sinun kesäkuussasi! Hm, en tiedä tulisiko itsekään maistettua juusto-kaurakeksejä.. Ajattelin, että on kenties suosituksesi, mutta vissiin aiheuttaakin vain puistatuksia jo pelkkä paketti. Hauska😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aika kaikkiruokainen ja ennakkoluuloton kokeilija, mutta kyllä tämä paketti sai jäädä hyllyyn :D voi olla että polkumme kohtaavat uudestaan ja pitää koittaa uskaltaa, tieteen vuoksi!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡