Jeffree Star -ihanuuksia

Olen jo pitkään ihaillut blogien ja Youtuben puolella Jeffree Starin luomiväripaletteja. Ne ovat hintavia mutta ilmeisesti myös joka pennin arvoisia.

Pallottelin Beauty Killerin ja Blood Lustin välillä kauan, sillä niissä oli samaa sävymaailmaa joka sopisi ainakin tämänhetkiseen makuuni. Päädyin aloittamaan taiteiluni Beauty Killeristä, sillä se on huomattavasti pienempi kokonaisuus ja siten helpompi ottaa haltuun.



Glitterinen musta Black Rainbow, kultainen Rich Bitch ja violetti Violence tulevat olemaan varmasti kovalla käytöllä. Petroolinsininen Expensive on erikoisin sävy itselleni, mutta eiköhän sitäkin uskalla testata joskus.

Olen vuosien mittaan alkanut kiinnittämään enemmän huomiota laatuun ja käytännöllisyyteen määrän sijasta. Halusin luomiväripaletin jossa on kaikki tarvitsemani luonnollisempaan lookkiin sekä muutama lempivärini räväyttämistä varten. Laadusta olen saanut vakuutuksia niin monesta eri suunnasta että tuskin keksin moitittavaa!


Luomiväripaletin lisäksi tilaukseen tarttui muutakin:


Velour Liquid Lipstick sävyssä Clout ja Liquid Frost highlighterit sävyissä Expensive ja Michigan Ice olivat niin tuntuvassa alennuksessa, että lähtivät ostoskoriin. Varsinaiset kesäalennukset pyörähtivät käyntiin heti tilauksen lähettämisen jälkeen ja mielen päälle jäivät kaihertamaan parit nudensävyiset huulipunat mutta ei makeaa mahan täydeltä!


Koronan ja sen jälkeen likaisen ammatin valinnan vuoksi meikkaaminen on jäänyt viime vuosina lähinnä viikonloppuiloksi. Maskinkäytön vuoksi lopetin ensin huulipunien käytön ja koulun alkaminen talvella 2021 hiivutti silmämeikkienkin tekemisen minimiin. Vanhentuneiden tuotteiden joutuessa roskikseen olikin jo korkea aika päivittää kokoelmaa.

En malta odottaa että pääsen jälleen leikkimään väreillä!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit