Hei vaan, heinäkuu!

Heinäkuuta on reilu viikko takana, mitä se on tuonut tullessaan tähän mennessä?



Sininen Smurffi-limsa, sehän oli testattava!

Maku oli laimeampi kuin alkuperäisessä vaikka yleensä sokerittomat versiot ovat esanssisia elämyksiä johtuen seitsemästätoista eri makeutusaineista. Happojakaan ei ollut kuin yhteen suhautukseen kun pullon aukaisi. Pienille lapsille tämä tuote on varmasti mieluinen, ei liian kirpsakka ja ei tule vedettyä sokeriövereitä. Itsellä ei mennyt jatkoon ollenkaan, alkuperäinen tarttuu mukaan ennemmin.



Steamin kesäalea olen katsellut toivelistaltani käsin. Hankin viimeinkin Life is Strange: True Colors:in. Olen kirjoittanut aiemmista Life is Strange -sarjan peleistä vanhan blogin puolelle arvosteluja ja on aika hypätä tarinoiden maailmaan jälleen.





Puuhommien lomassa löytyi kaksi uutta ystävää, joista toinen oli kyllä tulossa suoraan Heseltä.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Smurffi-limsa oli kyllä aikanaan niin herkkua. Aika usein valitsen tuotteista sokeri-version. On jäänyt vähän epäselväksi kumpi on se suurempi pahis, sokeri vai makeutusaineet. Ja onpa muuten pulska lisko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tullut vertailtua originaaleja ja sokerittomia, ja kyllä kallistun myös sokerillisten puoleen. Kumpi tosiaan on lopulta se suurempi haitta? Varsinkin jos ei lipitä ihan joka päivä limsaa niin annostus pysyy kohtuullisena.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡