Hetkiä heinäkuulta

Kaikesta ei aina ehdi / keksi tarpeeksi kirjoittamista, onneksi voin photodumpata tällaisiin tiivistyspostauksiin muutamia asioita menneeltä kuukaudelta!

Kalliomonttumaisemia Ylivieskassa. Järjettömän korkeita uimahyppypaikkoja ja hirvitti kyllä mennä lähelle reunaa. Jos vielä tulee tarpeeksi lämpimiä päiviä, taidamme käydä täällä uimassa.

Kirppikselle lähti pari Ikea-säkillistä vaatetta ja asustetta ja olen todella tyytyväinen että sain viimein aikaiseksi varata pöydän. Miksi ihmeessä säästelin hutiostoksia vaatehuoneessa tilaa viemässä? Pystyin lisäksi seuraamaan myyntiä kätevästi netistä, ei tarvinnut jännittää jääkö miinukselle.

Taisin jo kesäkuun puolella viimeinkin ottaa poskilävistykseni pois. Monta vuotta jaksoin taistella niiden ainaista tulehtumista ja kudosnesteen vuotamista vastaan mutta tulihan se säkin pohja vastaan vihdoinkin. Reiät ovat menneet umpeen ja vaalentuneet pikkuhiljaa ja toiveissa olisi joskus saada pelkät hymykuopat muistoksi. Haikealtahan tämä edelleen tuntuu koska kävimme siskoni kanssa ottamassa nämä lävistykset yhtä aikaa kun muutin takaisin Ouluun - ja olen superkade että hänellä ei ole ollut mitään ongelmia korujensa kanssa.

Taija-Tiian testausnurkasta taas päivää! Tässä juomassa maistui kaikki mahdollinen yhtä aikaa ettei saanut oikein kiinni miltä sen pitäisi maistua. Ei mene omalla kohdalla jatkoon, 1/5.

W7 Ultra Plush ripsiväri pääsi yllättämään! Olin unohtanut reissun päältä meikkipussini, mutta paikallinen Normal pelasti kun en halunnut hukata rahaa kalliimpiin tuotteisiin sillä kotoa löytyy aivan tarpeeksi käyttämätöntäkin. Toinen positiivinen kokemus oli taustalla oleva Maybellinen Fit Me concealer jota käytin luomivärin pohjustajana.

Kalajoen kevyen musiikin festivaali eli Kajari oli taas eilen kaupunginrannassa. Käytiin katsomassa ensin elokuvissa Indiana Jones and the Dial of Destiny ja sieltä suunnattiin odottelemaan paikallisen Windy Ass -bändin aloittamista. Ollaan nähty bändi parikin kertaa jo ja mikäli tykkää Hurriganes / ZZ Top -meiningistä, tykkää takuuvarmasti tästä bändistä!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Photo dump postaukset on just hyviä! Kirppispöydän varaamista aina miettii ikuisuuden ennen kuin saa aikaiseksi. Vitsi hyvä fiilis kun sen lopulta tekee ja käy kaapit läpi. Hyviä myyntejä! Taidat aika upeat hymykuopat muuten saada 😍 harmi, että korut eivät ilman ongelmia toiminut.

    VastaaPoista
  2. T. Tyylimurun Tiina edelliseen postaukseen 🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lopulta kun operaation saa pakettiin, on onnistunut olo :) kävi kauppa hyvin tai ei. Tulipahan raivattua tilaa! Lävistykset tehtiin aikoinaan suoraan hymykuoppien päälle, toivottavasti ne löytyvät vielä jostain alta :'D

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡