Kesäloma Roadtrip 2/3

Roadtrippimme edellinen osa löytyy täältä.

Matkamme jatkui seuraavaksi Joensuuhun. Päästyämme rajapyykille otin Pohjois-Karjalan kyltistä videon Snapchattiin ja liitin mukaan pienen pätkän Leevi and the Leavingsiä. Pysähdyimme seuraavalle mahdolliselle P-paikalle ja varmistimme puhelimessa siskoltani, onhan se varmasti ookoo vaikka meiltä jäi verkkarit matkasta.


Aloitimme Joensuun keskustaan tutustumisen Taitokorttelista. Jouduin hillitsemään kaikin voimin itseni etten ostaisi aivan kaikkea mikä muistutti karjalanpiirakoita, tuoksui mielettömän hyvälle tai olisi sopinut keittiöömme sisustuselementiksi.
Jokainen putiikki oli täynnä kaikkea ihanaa ja inspiroivaa! Uniikki kierrätysmateriaalien käyttö on ollut mukavaa vaihtelua tusinakrääsälle.


Kuultuamme kehuja täytetyistä vesirinkeleistä halusimme ehdottomasti testata sellaisia ja lounasaikaan suuntasimmekin torin läpi Vesikioskille
Vesirinkelit savulohella ja bbq-kanalla olivat todella herkullisia ja kuten kuvasta näkyy, ei oltu kalassa säästelty.


Pääsin irti Normalissa ja päivitin ihonhoitotuote-arsenaalini kunnolla. Sallin itseni napata Taitokorttelista yhden karjalanpiirakan mukaan:
Olen ostanut melkein jokaiselta ulkomaanmatkalta magneetin jääkaapin oveen ja nyt kieli poskessa halusin lisätä joukkoon jotain mikä muistuttaa Pohjois-Karjalan reissultamme.


Muutama muukin ostos tarttui mukaan: ikivanhan korvamadon herättävä kirjanmerkki (Pliide), polkupyörän sisäkumista valmistettu korvakorupari (Unique Desing by Maria) sekä kesäinen postikortti bujoa varten. Ehdin jo innoissani liimata ja teipata sen ennenkuin tarkistin kenen teos tämä on!


Illalla lähdimme käveleskelemään etsien sopivaa paikkaa käydä sillä kuuluisalla "yhdellä". Jokilaivalla oli valitettavasti pistetty jo ovet säppiin, mutta keskustasta löysimme paikallisoppaidemme johdolla baarin nimeltä Bepop:
Saimme nautiskella Ruutin laulamana heti illan aluksi Helmiä ja sikoja -teemaan sopivia biisejä eli Rakkauden haudalla ja Sydämeni osuman sai. Katsoimme ko. elokuvan aiemmin, ja mikäli joku ei ole sitä vielä nähnyt, sen löytää Yle Areenasta!

Olen arka laulamaan muiden kuullen, mutta Tomi sai houkuteltua minut laulamaan yhdessä Amalian ja Voipallon.


Seuraavana päivänä päätimme palata Vesikioskille maistelemaan tällä kertaa jotain makeaa. Pullavohvelit saivat yhtä kovan myyntipuheen kuin vesirinkelitkin ja lähtivät testiin;
Valitsin vaniljajäätelöpallon lisukkeiksi suolapähkinöitä ja kinuskikastiketta ja ai että en muistakaan milloin olisin syönyt mitään noin hyvää. Vohveli oli sopivan rapsakka ja taaskaan ei säästelty päällisissä.


Ajelimme vielä illan päätteeksi Mikkeliin yöksi. Sieltä matkamme jatkuu seuraavassa postauksessa!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Oi miten kiva reissu teillä! Pienet puodit on kyl houkuttelevia, aina pakko ostaa jotain. Mulla on muuten aika lailla samanlaiset korvikset 🖤 Joensuussa pitäisikin pitkästä aikaa taas käydä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinnanvaikeus on aina paha kun kiertelee tällaisia.. tuo Taitokortteli oli tosi monipuolinen ja jokaiselle löytyi jotain kivaa :) katselin jo netistäkin lisää saman tekijän erilaisia sulkakorviksia ja oivoi, kohta on koko valikoima tilauksessa!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡