ÄITI JULKAISI KIRJAN - Jerri ekaluokkalainen (Aviador, 2023)

kuva: aviador.fi


Äidistäni on tullut virallisesti nyt myös lastenkirjailija! Hartaasti rakkaudella työstetty teos  Jerri ekaluokkalainen  kertoo pienen pojan ensimmäisestä koulupäivästä. Kirjassa on Kanerva Sivosen suloinen kuvitus.

Aviadorin sivujen kuvauksen mukaan kirja sopii "- - sekä kouluikään varttumistaan odottaville että koulunsa jo aloittaneille, tarinoista pitäville lapsille." Voin suositella tarinaa kyllä ihan kaikenikäisille; oman kouluntaipaleen aloittamista oli mukava muistella. Aihehan on jälleen ajankohtainen.




Jerrin ensimmäiseen koulupäivään mahtuu monenlaisia käänteitä, ja niistä jännittävin on kyllä onnenkiven katoaminen. Isältä pojalle siirtynyt aarre kulkee tarinassa mukana ja lukija voi samaistua hukatun tavaran perään tuskasteluun.


Kirjaa löytyy sekä kustantamon oman sivun kautta (aviador.fi) että ainakin Suomalaisesta kirjakaupasta ja Prismasta. Sisäpiirin tietona voisin vielä vinkata, että tästä ensimmäisestä painoerästä jäi puuttumaan kirjan 'selästä' kirjan nimi ja se aiotaan lisätä seuraavaan. Mikäli siis haluat tämän ihka ensimmäisen, tunnistettavan painoksen, kannattaa toimia nopeasti!


Instagram @miidasammale, kuvaaja Sara-Liisa Ketola

Äiti kertoilee Jerristä Radio Kalevassa tulevana maanantai-iltapäivänä klo 15:30-16:30. Kuuluvuusalue näyttäisi olevan ronskisti arvioituna Raahesta Rovaniemelle, mutta netin kauttahan kanavan saa kuulumaan missä vain!


Tämän postauksen kirjoitusprosessin aikana tuli iloisia uutisia: Jerri saa jatkoa! Seikkailu jatkuu - mutta missä seuraavaksi?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Onnea äidillesi hienosta kirjasta! Tällaisia lasten kirjoja tarvitaan. Omat lapseni ovat aina tykänneet, kun heille luetaan, he selaavat kirjoja ja toki vanhempi lukee nyt ihan itse. Näyttää tosi ihanalta kirjalta tämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kerrotaan! :) meidänkin äiti on aina lukenut meille ja kannustanut lukemaan itsekin kun taitoa karttuu. Lukemiseen käytetty aika ei kyllä ole koskaan hukkaanheitettyä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡