elokuun bujoilut

Oranssia, oranssia, oranssia. En ole koskaan oikein välittänyt oranssista väristä, en muista olenko ikinä omistanut mitään oranssia vaatetta tai meikkituotetta saati suosinut sitä sisustuksessa. Se on kuitenkin syksyinen väri, ehkä jopa se tärkein eri sävyineen.

Elokuu on ollut kovin kiireinen ja bujon tekeminen on jäänyt todella, todella vähälle. Muistiinpanot ja to do -listat pyörivät lähinnä muuton ympärillä, mutta Helsingin viikonlopulta sain paljon scräppäiltävää sivujen täytteeksi. Kunhan vain löytäisin ne jostain!

Glitter-teipit ovat olleet kiva lisä silloin tällöin, sinne tänne. Värivalikoimani on kattava, joten ne eksyvät enemmän tai vähemmän lähes joka kuukauden sivuille. 

Oranssin kaveriksi valitsin kultaa. Metallinhohtoiset sydämet löytyivät viime kesänä Alavieskan kirkon pihamaalta ilmeisesti häiden jälkeen ja junkbulletjournalisti minussa ei voinut jättää niitä lojumaan ja leviämään ympäristöön. Parempi bujoni välissä kuin jonkun eläimen elimistön tukkeena. Heinäkuun sivujen hauskojen tekstitarrojen mukana sain yllärinä myös kultaisia sydäntarroja ja nehän sopivat hyvin mukaan.

Hankin jo viime vuoden puolella monta erilaista postikorttia ja läjän tarroja ihanalta taiteilijalta, hänet löytää Instagramista @jkmiddlehouse -käyttäjällä. Säästelin tätä postikorttia hartaasti kun pohdin haluanko liittää sen väärinpäin vai teenkö kauheuksia ja leikkaan sen sopimaan oikeinpäin. Tämän postikortin uninen tunnelma ja värimaailma sopi todella hyvin tähän kuukauteen, ja halusin antaa sille oman tilan loistaa joten what the hell, sakset käteen.


Seuraavan kuun aikana pyhitän kyllä bujoilulle huomattavasti enemmän aikaa ja opettelen ehkä myös kuskaamaan sitä mukanani jos lähden yön yli reissulle muualle. Hankin jo viime kesänä täydellisen laukun siihen tarkoitukseen, mutta kertaakaan se ei ole poistunut kotoa.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit