Hetkiä elokuulta

On taas aika dumpata sekalainen läjä kuvia kuukauden varrelta!

Viimeiseltä Oulun reissulta ennen muuttoa. Käytiin Nallikarissa pikkuveljen kyydillä pyörähtämässä. Jäbä täyttää loppuvuodesta 18 ja tunnen itseni megavanhaksi koska onhan meillä 11 vuotta ikäeroa.
 
Aloitin viimeinkin pelaamaan Steamin kesäaleista ostamaani Life is Strange: True Colours -peliä. Istun kyllä näytön ääressä lähes kaiken vapaa-aikani, mutta pelaamisessa on joku juttu - siitä tulee syyllinen olo jos ei ole laittanut ensin pyykkikonetta pyörimään tai valmistautunut seuraavaan työpäivään.

Kävin Kalajoella Mamma Leonessa päivällistreffeillä ystäväni Anskun kanssa.


   

Katsottuani Unelmien vuodet -sarjan josta kirjoitin täällä, innostuin etsimään dokumentteja aiheesta. Tuntikaudet kuluivat kuin siivillä ja opin taas paljon uutta.

kuva: @miidasammale

Amos Andersonin kodissa/taidemuseossa - ja vieläpä hameessa liikenteessä! Harvinaista kontenttia siis.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Aah mikä jälkkäri tuolla vilahti! En muuten ihan hirveästi Oulua tunne, mutta Nallikari on jäänyt mieleen. Ilmeisen kaunis ranta ja mitä muuta siihen vielä kuuluukin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla mini mudcake nimeltään ja kokonsa puolesta kyllä juuri sellainen mutta ei enempää olisi jaksanut syödäkään pääruuan lisäksi! Nallikari on kyllä ihan must kohde Oulussa, vielä joutuu vain katselemaan työmaata kun rakentavat kaikkea uutta. Vaikka kylpylähotelli Eden on ollut kiinni jo jonkun aikaa, liikennettä kyllä piisaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡