BULLET JOURNAL - TARVIKKEENI (ja vinkkejä mistä niitä voi hankkia)

Aloitellessani omaa bujoiluani, lueskelin muun muassa blogeista mitä muut olivat todenneet hyviksi ja suosittelivat muillekin. Kuljin kaupasta toiseen etsien kuumeisesti kyniä jotka eivät kuultaisi läpi, käänsin nettikaupat läpi viikonpäivä-tarroja metsästäen. Olen ikuisesti kiitollinen niille lukemattomille bloggaajille joiden vinkkien avulla löysin itselleni sopivia välineitä, ja nyt haluaisin jakaa omani.

Huomautuksena alkuun se, että oma bujoni on 120gsm paperilla eli sieltä paksuimmasta päästä. Siitä ei kuulla ihan mikä tahansa tussi vain läpi, joten vaihtoehtojen määrä on valtava näiden minun käyttämien lisäksi!

Lisäksi, olen laatinut postauksen loppuun listan eri kaupoista mistä mieluisia bujoilutarvikkeita voisi löytää.

Lisää bujoilustani voi lukea bullet journal -tägin alta.



Ylimpänä oleva Staedtlerin 0,3mm triplus fineliner on ostettu varatussiksi settiin jonka esittelen alemmassa kuvassa. Yllättäen mustat tussit ovat aina kovimmassa käytössä!

Staedtlerin 0,1mm pigment liner on varmaan käytetyin tussini. Se on ollut minulla ikuisuuden mutta ei vieläkään osoita minkäänlaisia kuivumisen merkkejä.

Centropen 0,1mm fine liner Document on ollut myös kauan käytössä ja loppu alkaa valitettavasti olla kohta käsillä.

Paksuin musta tussini on Stabilon 0,4mm point 88 jota tulee käytettyä myös paljon.



Staedtlerin 0,3mm triplus fine linerit ovat hyväksi todettuja tusseja, jotka eivät kuulla läpi ainakaan 120g paperista. Pastellisetin väreistä keltainen ja harmaa jäävät tosin vähemmälle käytölle, sillä niitä on vaikea saada näkymään valkoisestakaan taustasta.

Flash Pen 1mm Glitter-tussit ovat olleet aivan täydellinen lisä bujoiluuni. Pigmenttiä löytyy ja kuivumista ei tarvitse odotella älyttömän kauaa.

Stabilon yliviivaustussit tuntuvat aina valitettavasti kuultavan läpi vaikka kuinka sievästi yrittäisi piirtää. Mikäli haluan käyttää näitä, liimaan sivun toiselle puolelle samaan kohtaan joko värillisen taustapaperin tai tarran.

Staedtlerin puuvärikynät, klassikoiden klassikko! Käytän ihan liian harvoin, enemmän tulee tykitettyä tarroilla kuin piirrettyä.



Tarroja on niin moneen lähtöön, että olen suunnitellut hankkivani jonkinlaisen kansion. Homma on lähtenyt aivan käsistä, sillä en muista edes kaikkia omistamiani arkkeja. Olisi korkea aika konmarittaa tämäkin laatikko!



Teippejä on tarrojen tavalla vain kertynyt ja kertynyt kuin huomaamatta. Näissä HEYDAn glitter-teippipaketeissa on muuten kätevät sahalaidat!



Innostun joskus tekemään leimasinkirjaimilla esimerkiksi viikonpäivät kalenterisivuille - tuo mukavaa vaihtelua! Vie vain joskus paljon aikaa, aukeamien pitää saada kuivua rauhassa tarpeeksi kauan. Värivalikoimani on vielä ainakin todella suppea. Seuraava keräilykohteeni!


Mistä tällaisia tarvikkeita voi hankkia?
  • Suomalainen kirjakauppa (valtava kynävalikoima)
  • Sinelli
  • Putinki (superkäteviä viikonpäivä- ja kuukausitarroja)
  • Teippitarha
  • Vihkokauppa
  • Mimmilä Shop (myös uniikkeja, yksinoikeudella myytäviä tuotteita)
  • Flying Tiger (lähes kaikki leimasimeni ovat täältä)
  • City-Market, Prisma
  • Tokmanni
..eli oikeastaan kaikkialta mistä voi löytää koulutarvikkeita ja askarteluvälineitä, on myös kaikkea bujoiluun!


Toivottavasti näistä vinkeistä on apua jollekkin joka bujoilee tai aloittelee tätä ihanaa harrastusta!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit