Hetkiä syyskuulta

Mitäs kaikkea syyskuussa on tapahtunut? Olen ainakin bloggaillut paljon ahkerammin, johtuen lyhyestä työttömyysjaksosta.



Käytiin katsomassa Lapua 1976, mutta en voinut vastustaa tätä Barbie-laatikkoa.
 
Yhtenä aamuna kun vein Tomin kouluun, jäin keskustaan pariksi tunniksi odottelemaan autohuoltoon pääsyä. Suuntasin Hansa-kauppakeskukseen Picniciin aamukahville ja omenapiirakalle, ja kävin pööpöilemässä torilla ja lähikortteleissa.
 
Kirppareilla on hauska bongata menneiden vuosien muoti-ilmiöitä. Muistaakseni aikalailla vuosikymmen sitten ristikuvio oli todella in ja sitä tungettiin joka paikkaan - paitoihin, legginseihin, koruihin, kangaskasseihin.



18.9.
bongasin ensimmäisen jouluun liittyvän tuotteen.


Blast from the past! Tämä kuva on yli kymmenen vuoden takaa. Selailin pitkästä aikaa ulkoisen kovalevyn kuva-arkistoja ja sain illan naurut näistä vanhoista "asukuvistani" joilla täytin vanhoja blogejani.


Lidlistä tarttui mukaan kauheaan herkkuhimoon helpotusta - Way to Go:n suklaalevyjä. Almond Crisp & Seasalt on hyväksi todettu jo aiemmin, mutta Raspberry & Popping Candy oli uusi tuttavuus. Se poksui hauskasti päässä, mutta maku oli aikamoinen pettymys vaikka valkosuklaa on suosikkini.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Täällä on Barbie boksi käymättä ja leffakin näkemättä. Ehkäpä jossain suoratoistopalvelussa tulee katsottua. Tuo Lapua kiinnostaisi! Makeet sukat sulla ollut 10vuotta sitten ja kirpparit muuten on sellaisia aarreaittoja. Ties koska tulee taas ristit uudelleen muotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa minäkin jään odottelemaan, voi katsoa sitten kotisohvalta ja tehdä vaikka pinkkiteemainen leffaherkkutarjotin :) Lapua oli oikein hyvä, sitä voin kyllä suositella! Tarkoitus oli kirjoitella siitä katsauskin koska aina haluan vinkata hyviä elokuvia.
      Joskus on mukava huomata jonkun asian palaaminen "muotiin" - joka vaatekaupan valikoimasta löytyy yhtäkkiä taas jotain itselle mieluista.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡