Parvekeasu(ja)

Vielä tarkenee hengailla lasitetulla parvekkeellakin. Olen koittanut sisustaa sitä pikkuhiljaa, jotta saisin sinne kahvittelu- ja asukuvienottamistilan vielä ennen pakkaskelejä.

Alavieskassa meillä oli tilava terassi katoksen alla, mutta sen sisustaminen jäi vähän vaiheeseen. Ei uskallettu hankkia pöytäryhmää ja sohvaa jos muutto tulisi syksyllä, ja nyt muuton jälkeen voin todeta että todella hyvä päätös - ei olisi mahtunut kenkälaatikkoakaan enää sinne muuttoauton kyytiin.

neule Lindex tekonahkaleggingsit Jeans.fi kaulakorut kirppis peruukki eBay

Syksy on todella saapunut. Ulkona on tarpeeksi viileä käyttää tekonahkaleggingsejä ja neuletta, jes! Sateen vuoksi vielä nahkarotsi päälle niin on valmis mihin vain.

Vaatekaappini uusimmat neulepuserot eivät ole vetäneet ollenkaan vertoja tälle vanhukselle. Ostin tämän neuleen lukioaikoina Lindexiltä vaivaisella kuudella eurolla ja se oli sattumanvarainen alerekkilöytö - jäin selailemaan valikoimaa kun kassalla näytti olevan jonoa kun olin menossa noutamaan nettitilaustani.

Täydelliset tekonahkaleggingsit löytyivät tällä kertaa Jeans.fi -sivustolta. Olen vuosien varrella kuluttanut puhki useat tällaiset ja taas oli aika metsästää uudet.

Inspiroiduin joskus angstisina nuoruusvuosina Skins-sarjan Effy-hahmon tyylistä ja yhdessä jaksossa hänellä oli valtava kaulakoruröykkiö - helmiä ja ketjuja. Etsin sitten kuumeisesti samanlaisia kaulakoruja ja näiden kanssa kyllä enemmän on enemmän.



laukku H&M


Tämä pieni käsilaukku on kaukana siitä tyylistä mitä olen tottunut itselläni näkemään. Ostin sen Zeppeliinin liikkeestä, se oli viimeinen kappale alehyllyssä. Otettuani sen käteeni, en voinut enää päästää irti.
 

Asukuvien ottaminen on tuntunut jostain syystä kauhean vaikealta uuden blogin aloituksen myötä. Vanhoissa blogeissani täytin sivuja viikoittain asukuvilla. Kuvasin todella paljon itse ihan vain (likaisen!) peilin kautta eikä minulla ollut koskaan Canonin digikameraa kummempaa välineistöä.

Olen aina ollut hieman sekava pukeutuja, kerännyt vain kirppareilta ja ulkomaisista nettikaupoista kaikkea mikä miellyttää silmää. Asuni eivät ole koskaan olleet niitä muodikkaimpia tai millään tavalla siloteltuja. Ei merkkivaatteita, ei uusimpia trendiasusteita. En ottanut paineita siitä onko asu mitenkään tarpeeksi "erikoinen", enkä siitä onko taustakaan aivan viimeisen päälle siistitty. Annoin vain mennä ja olin tyytyväinen omaan tyyliini koska ainakin se oli 100% minun näköinen.


Edelleenkään en omista järjestelmäkameraa, mutta onneksi tänä päivänä halvimpienkin puhelimien kamerat ovat ihan hyviä. En ole ammattilainen kuvaamisessa enkä poseeraamisessa, joten turhahan se on ottaa paineita. Pidetään pelaam bloggaaminen ilon puolella!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Makeet kuvat 🖤 Otan asukuvia kännykällä kanssa ja syy, jos joku saisi vähän inspiraatiota. Hitsi olen huono ilmoittamaan merkkejä, kun osa vanhoja kirpparilöytöjäkin. Ehkä vaan silti pitäis antaa enempi infoa ja kertoa aina mitä yllä...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 :)
      Olisin voinut kyllä lyödä vetoa että sun asukuvat ois kameralla kuvattuja!
      Ainakin joskus on mukava bongata joku kiva vaatekappale jos sen ostopaikka on kirjoitettu valmiiksi. Tosin vuosien takaisten kirppislöytöjen kanssa on vähän vaikeampi.. nettikirppareiltahan saattaa tehdä löytöjä jos käy tuuri!

      Poista
  2. Onpa kaunis asu! <3 Neule ja (keino)nahka sopii hyvin yhteen, kun tuovat kontrastia toisilleen. Effyn tyyli oli kyllä siisti, sopivasti naisellinen ja samaan aikaan rock. Mie otan asukuvia järkkärillä puolison tai kavereiden kanssa, joskus myös kaukolaukaisimella. :) Pidän järkkärillä otetuista kuvista enemmän ja oon juurtunut käyttämään erillistä kameraa, vaikka kyllähän tuolla puhelimellakin hyviä saa. Itse kyllä huomaan omissa kuvissa laatueron selkeänä, mutta miusta raakakuvien muokkaaminen on iisimpää kuin puhelinkuvien, eikä laatu kärsi. Mukavaa sunnuntaita sinnepäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 :) joo tämä on yksi mun suosikkiyhdistelmistä, pehmeää ja vähän karskimpaa. Effy inspiroi aikoinaan enemmän kuin kehtaa myöntää, ja moni elementti on kantautunut tähänkin päivään asti.
      Pitäisi kehdata pyytää omaa avopuolisoa useammin ottamaan kuvia, tuntuu ainakin vielä vähän vaikealta kun en oikein itsekään tiedä millaisia kuvia haen. Se on kyllä totta että laatu säilyy parempana muokatessa kamerakuvia!
      Mukavaa sunnuntain myöhäisiltaa myös sinne vielä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡