Miten kävi kesän to do -listan kanssa?

Toukokuussa tein to do -listan asioista, joita haluan tehdä ja nähdä kesän aikana. On korkea aika tarkastella miten kävi näille suunnitelmille.


Albert Edelfelt -näyttely Ateneumissa  CHECK
Kirjoitin minun ja äidin kulttuuriviikonlopusta pääkohteesta täällä. Tämä oli kyllä upein taidenäyttely missä olen ikinä käynyt ja missä varmaan tulen ikinä käymäänkään.


Kansainväliset suurmarkkinat   MISSED

Emme osuneet näiden kiertävien markkinoiden kanssa samalle paikkakunnalle samaan aikaan. Tällä hetkellä kyseiset markkinat näyttäisivät olevan enää vain Helsingissä ensi viikon sunnuntaihin asti.


Uusi Indiana Jones -elokuva  CHECK

Pitkä odotus palkittiin! Kirjoitin arvostelun elokuvasta täällä.


Visulahden vahakabinetti   CHECK
Yksi kotimaisista matkailukohdehelmistä oli pakollinen kohde roadtripillämme, josta kirjoittelin täällä.


Päämajamuseo ja Mannerheimin salonkivaunu  CHECK & MISSED

Päämajamuseossa eli Sodan ja Rauhan keskus Muistissa käytiin, aiheesta lisää samassa postauksessa kuin Visulahden vahakabinetista eli täällä, mutta salonkivaunu unohtui aivan kokonaan. Alkoi olla jo kova koti-ikävä ja hinku lähteä museon jälkeen tien päälle. Jotain pitää aina säästää seuraavallekin kerralle!


Pollen Potku Baari   CHECK
Lähes pyhiinvaelluskohde, ei olisi ollut onnistunut roadtrip ilman tätä pysähdystä!


Toteutuivatko sinun kesäsuunnitelmasi?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kivoja juttuja sulla ollut kesällä! Itselläni muutama näyttely, oopperajuhlat, kavereiden illalliset ja höyrylaivaristeily toteutuivat. Ai niin, ja visiitti Imatralle ja Lappeenrantaan eli pois kotikaupungista edes hetkeksi. Kesä meni tiiviisti töissä eikä useinkaan tule lähdettyä kauemmas. Asuntomessut nyt jäi näkemättä, vaikka Loviisassa olisi tehnyt mieli käydä. Ehkä sinnekin, Loviisaan, kerkiäisi joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapahtumarikasta on ollut sielläkin näköjään! Höyrylaivaristeilyn voisin kyllä lisätä ensi kesän omalle listalle, se kuulostaa aivan ihanalta!
      Aina jää jotain seuraavallekin kerralle ja naapurikaupungissa käynnistäkin voi saada reissufiiliksen vaikka ympäri vuoden :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡