Kouvolassa ollaan!

Pakkasimme perjantaina muuttoauton, suuntasimme Alavieskan SEO -huoltoaseman motelliin yöksi ja seuraavana aamuna lähdimme ajamaan kohti Kouvolaa. Muuttokuorma saapui perille tunteroinen meidän jälkeemme ja yllättävän kivuttomasti saatiin kaikki sisälle.

Olimme nähneet uuden asuntomme ainoastaan kuvissa, joten helpotuksen huokaus pääsi kun se oli todellakin niin ihana kuin oli kuvitellutkin eikä haissut homeelle. Talon väki oli mukavanoloista ja tuli ystävällisesti kertomaan mistä mitäkin löytyy.


Miten ensimmäinen viikko Kouvolassa on mennyt?

Sillä aikaa kun Tomi on ollut koulussa, olen laatikoiden purkamisen lisäksi viettänyt aikaa kauppakeskus Veturissa. Maanantaiaamuna nautiskelin vähäisestä väkimäärästä ja siitä faktasta että muutto on viimeinkin ohi. Työnhakuprosessini on vahvasti käynnissä, joten pyrin nauttimaan näistä ns. vapaapäivistä vielä kun ehdin!



Olen etsinyt jo pidemmän aikaa mustia farkkuja/housuja koska salilla käynti on kutistanut minua niin paljon, että vanhat housut tuntuivat tippuvan päältä. Henkkamaukalta löytyi yhdet mieluisat kapealahkeiset, nilkkapituiset housut - täydellisen mittaiset tällaiselle madalletulle.

Kaikkea sitä: elämäni ensimmäinen crop-mallinen yläosa! Olen vuosikausia kihissyt raivosta kun kaikki kivoimmat printit löytyvät aina napapaidoista joita en todellakaan suostu vetämään ylleni edes kotioloissa. Tämäkin riepu meinasi lentää takaisin rekkiin kun tajusin sen olevan lyhyempää mallia mutta koska olen pikkuhiljaa pyrkinyt pukeutumaan muuhunkin kuin oversize-säkkeihin, annoin neuleelle mahdollisuuden. Passaa oikein hyvin korkeavyötäröisten housujen kanssa!



Uusi hajuvesi oli ollut etsinnässä jo kauemman aikaa. Olen käyttänyt elämäni aikana tasan yhtä hajuvettä, Diorin J'adorea. Ihka ensimmäisen pienen pullon sain rippilahjaksi ja en ole halunnut vaihtaa kun se oikea löytyi heti. Pääsiäisenä testailin Tukholman laivalla monta erilaista Diorin tuoksua, mutta paikallisessa Kicksissä ei ollut yhtäkään niistä joten annoin mahdollisuuden jollekin uudelle idealle. Katselin edellisenä iltana kuvia Rooman opintomatkan kuvia ja siksi tämä Born in Roma veti puoleensa. Myönnetään - en voinut vastustaa näitä Valentinon niittejä!



Oikea ilon ja onnen päivä kun pääsee askartelijan aarreaittaan eli Sinelliin. Mukaani lähti tarra-arkkeja ja glitter-teippejä sekä lehtiö täynnä ihania kuviopaperiarkkeja. Sain purettua laatikosta kaikki bujoilutarvikkeeni ja pääni vilisee uusia ideoita!


Kävimme tutustumassa Palomäen mäkihyppykeskukseen ja 188 askelman kuntoportaisiin. Korkeanpaikankammoisena jalat meinasi lakata toimimasta jo alkumetreillä, mutta niin vain sisulla painelin toisenkin kierroksen.



Keli ei ollut mitenkään paras mahdollinen, mutta varovaisesti etenemällä ei lentänyt märissä portaissa nurin.


Mistä tietää että syksy on tullut? Kahvila mainostaa jotain kurpitsan makuista!


Tilasimme Arnold'sissa todella överit brownie-donitsit ja lattet - Tomille salted caramel ja minulle pumpkin spice. Näillä eväillä jaksoi metsästää uutta reititintä jotta päästäisiin nauttimaan isomman kaupungin tarjoamista nopeista yhteyksistä.


Olemme olleet kouvolalaisia vasta viikon, mutta on sellainen tunne että tulemme viihtymään täällä!

Loppukevennyksenä aiheeseen liittyen tämä video; Kouvola löytyy kohdasta 2:39 alkaen!

 

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Onnea uuteen kotiin! Kuulostaa mukavalta, vaikka varmaan aika jännää muuttaa näkemättä asuntoa etukäteen, muuten kuin kuvassa. Toivottavasti viihdytte Kouvolassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! :) oli ihan ensimmäinen kerta tällaiselle sokkomuutolle ja vaikka kaikki oli viimeisen päälle kunnossa, pyritään kyllä välttämään viimeiseen asti jatkossa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡