Second Hand Ihana Kirppis, Kouvola & kirppislöytöjä


Katajaharjuntie 1, 45720 Kouvola


Ensimmäinen paikallinen kirpputori testattu! Second Hand Ihana Kirppis on avattu vasta tänä keväänä.

Tiloista puuttui se kirppareille tyypillinen mummolanhaju, ja kaikki oli niin puhdasta ja uutta. Jopa henkarit oli järjestelty siististi yhdelle seinälle. Oli ilo kierrellä tilavilla käytävillä tarkastellen tarjontaa. Myytävät tavaratkin olivat monessa pöydässä todella hyväkuntoisia ja siistejä - taso oli selkeästi parempi kuin monilla muilla kirppareilla joille joskus vain dumpataan pöydän täydeltä ullakkotavaraa.

Kahvilakin löytyi, mutta sen testaaminen jäi sovituskoppimayhemin jälkeen välistä tällä kertaa.


Pari kivaa löytöä lähti mukaan:



Tämä BikBokin karvatakki oli salainen haave ja ehdottomasti must-have, maksoikin vaivaisen euron. Tällaiset överit pörröunelmat tuovat mieleen yhden illan vuosien takaa kun olin baari-illan jälkeen kuljettajana kahdelle pörrötakkileidille, joiden asut olivat muutenkin yhtenäisiksi koordinoidut ja viimeisen päälle mietityt - ja sitten he astelevat baarin edustalla ruosteiseen ysäri-ihmeeseeni. Tälle on naurettu monet kerrat myöhemminkin.



kuvan otti Tomi 

Ennen viime keväänä löytämääni vaaleanbeigeä polka dot -mekkoa, vaatekaapistani on löytynyt aina lähes yksinomaan mustia tai mustavalkoisia mekkoja. Tämä Onlyn vaaleanpunainen pitsi-ihanuus lähti mukaan ja se olikin täydellinen seuraavan viikonlopun juhliin, pienen tyttösen ristiäisiin.


Kaikki muut Kouvolan kirppikset ovat minulle vielä mysteeri. Nopealla googletuksella löytyi muun muassa Perhekirpputori Centtilä, Fida Second Hand ja Pelastusarmeijan kirpputori. Täytyy ottaa nekin vielä joku päivä haltuun!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Upeesti vaaleanpunainen sopii sulle! Tosi kaunis mekko! Tuo second hand kirppis kuulostaa just hyvältä ja parasta, jos kirppiksillä kiertely on rentouttavaa puuhaa potentiaalisia löytöjä tehden kuin siellä mummolanhajussa etsiä jotain käyttökelpoista... oliko vähän liioiteltu. No, hyvä kirppis on aina löytö itsessään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon <3 nimenomaan, tämä kirpputori oli itsessään löytö! Tuolla tulee varmasti käytyä useasti.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡