Viikon valikoidut palat

Tähän viikkoon on mahtunut niin monenlaista käännettä ja jännittävää tapahtumaa että halusin listata niistä muutaman.


Kadonneen aarteen metsästäjät

Toisena työpäivänä heräsin reippaasti aikaisin ja keitin pikakahvimasiinalla kaakaon mukaan työmatkalle. Päästyäni taukohuoneeseen, huuhtelin kupin ja kannen, ja laitoin ne samaan riviin muiden kahvikuppien seuraksi. Ensimmäiselle kahvitauolle mennessäni siivooja tuli ulko-ovella vastaan roskapussin kanssa. Astelin taukohuoneeseen ja alan etsimään katseellani tiskipöydältä mukiani. Etsin astiankuivauskaapista, tiskikoneesta, kaapitkin. Ei löydy. Ihmettelen yhdelle työkaverille ääneen että mihinköhän mukini olisi voinut joutua. Hän totesi että siivoojahan saattoi nakata sen menemään jos luuli sitä kertakäyttöiseksi. 

Mukiani ei löytynyt perjantaihinkaan mennessä mistään, joten se taisi tosiaan lähteä viimeiselle matkalleen.


"Kaikella rakkaudella, haistakaa paska."

Aikaisten aamujen ja työmatkojen piristyksenä on toiminut Antti Holman Antin koulumatka -podcast. Olen jo talvella kuunnellut Spotifysta löytyviä jaksoja, mutta suurin osa sijaitsee ainoastaan maksumuurin takaa Podmessa. Uusin jaksokin oli näköjään tullut toissapäivänä joten kuunneltavaa piisaa!


"Mukavaa viikon alkua!"

Sain sähköpostiini ystävällisen vastauksen tiedusteluuni, ja päivääni piristi vielä enemmän kun viestin lopussa toivotettiin mukavaa viikon alkua. Perjantaina.



Mitä sun viikkoon on kuulunut?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Voi ei, kurja et tuo kahvikuppi katosi! Voi tosiaan olla, että siivooja on luullut sitä kertakäyttöiseksi - kaikilla ei ole tarvetta tai halua käyttää kesto "take away"- kuppia.

    Itselläni on just lomaviikot edessä ja olen tällä viikolla ottanut rennosti. Kuvannut, kokkaillut, kirjoittanut blogia ja tehnyt käsitöitä. :) Parina yönä olen harjoitellut yökuvaamista, kun täälläpäin on ollut mahtavat revontulet! Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, saattoi käydä ihan inhimillinen erehdys koska se nopealla vilkaisulla meni aivan hyvin kertakäyttöisestä :D
      Voi miten ihanalta kuulostaa lomailu! Oon kyllä kade noista revontulista, en oo tainnu nähdä kuin kerran elämässä niitä!
      Mahtavaa viikkoa myös sinne :) <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡