Syyskuun bujoilut

Tässä kuussa halusin panostaa paremmin sivujen laatimiseen kuin edellisinä kuukausina. Kerrankin oli aikaa ja inspiraatiota olin kerännyt runsain mitoin.



Teemaksi valikoitui koulu/toimisto/työpöytä -ympäristö. Muistiinpanoja, lehtiöitä, lippulappusia. Elämä on ollut niin kaaosta viime aikoina että tarvitsin hieman järjestelmällisyyttä!

Teemaväreinä ovat jälleen kerran eri pastellisävyt. Hopeanväriset numerotarrat sopivat hyvin mukaan tähän värimaailmaan. Löysin Sinellistä pari viikkoa sitten tarra-arkin joka riitti koko kuukaudelle (ts. ykköset ja kakkoset loppuu aina kesken). On todella ärsyttävää joutua ostamaan kolme numeroarkkia vain sen vuoksi että tarvitsee kahta eri numeroa huomattavasti enemmän kuin muita.
Näitä superkäteviä viikonpäivätarroja minulla oli jäljellä enää kahdelle viikolle. Täytyikin siis jakaa niistä vähän joka viikolle ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen - pienet väripilkut siellä täällä muuten valkoista ja hillittyä taustaa vasten.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Tosi kivannäköinen! On kuukauden hommien suunnittelu ja ylöskirjaaminen mielekkäämpää tuohon kuin kännykän kalenteriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) on todellakin, siksi näitä jaksaa väsätä vaikka aikaa ja hermoja joskus viekin..

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡