Videopelejä joiden julkaisua odotan innolla


Olen jo monta vuotta jäänyt uusien pelien kelkasta johtuen muun muassa vanhasta koneestani. Uusimmat grafiikkaväännöt eivät sillä jaksaneet pyöriä eikä tallennustilakaan tuntunut riittävän mihinkään pelitiedostojen kasvettua merkittävästi kokoa. Uuden koneen myötä olen taas uskaltanut vilkuilla mitä mielenkiintoista saattaisi olla tulollaan.


Assassin's Creed Mirage (5.10.2023)

 

Olen ollut melkein alusta alkaen pelisarjan fani ja historiasta kiinnostuneena odotan aina innolla mille aikakaudelle seuraava osa sijoittuu. Tällä kertaa seikkaillaan 800-luvun Bagdadissa, noin 300 vuotta ennen ihkaensimmäisen pelin, Assassin's Creed (2007), tapahtumia.

Olen todella harmi että peliä ei julkaista ainakaan heti Steamiin. Jos siis haluan hankkia sen heti julkaisupäivänä, joudun ostamaan sen Ubisoftin omasta kaupasta koska ei, Epic Games ei ole vaihtoehto.


Killing Floor 3 (tba)

 

Yli kahdeksansataa tuntia kakkosta takana joten olikin jo aika! Siitä tietää, että on hyvä jossain pelissä kun saa kuulla tuntemattomilta tiimikavereilta olevansa häkkeri ja feikkikäyttäjä koska "ei tytöt pelaa noin hyvin". Olin joskus todella aktiivinen pelaaja, keräsin suurimman osan pelitunneistani alle vuoden aikana, ja kovin ylpeä siitä, että pystyin auttamaan kavereita ja tuntemattomia pääsemään läpi vaikeampiakin tasoja.

Niin paljon mukava muistoja "Tappolattiasta" että olen todella innoissani tästä uudesta!


GreedFall 2 - The Dying World (2024)

 

Ensimmäinen GreedFall on vieläkin kesken, mutta enköhän ehdi pelaamaan sen läpi ennen toisen osan julkaisua, sillä se on tulossa vasta ensi vuonna.

Roolipelejä innostuu joskus pelaamaan kunnolla ajan kanssa, jolloin tarinassakin pysyy kärryillä hyvin. Kun pitää pienen tauon jostain pelistä, on ihan hukassa seuraavalla kerralla mitä oli tekemässä ja mitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Täytyykin tarttua heti kunnolla tähän peliin kiinni ettei ole aina ihan ulapalla.


Prince of Persia: the Sands of Time Remake (tba)


Jo useampi vuosi sitten Ubisoft ilmoitti, että tästä legendaarisesta pelistä tulee uudistettu versio. Tämän videon kuvauksessakin seisoo tulevaksi julkaisupäivämääräksi 21.1.2021 - hyvää kannattaa odottaa? Ubisoftin omiltakin sivuilta löytää vain toivonrippeen herättävän "Coming Soon" -tekstin.


Löytyikö samoja suosikkipelejä ja -sarjoja? Mitä pelejä muut odottaa?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit