Fur-la-laa!

Etsiessäni hyvin epätoivoisesti jo sitä täydellistä mustaa peruslaukkua, törmäsinkin aivan ylisuloiseen veskaan Zalandon valikoimaa selatessa.
Preloved -osiossa vastaan käveli siis tämä Furlan vaaleanpunainen ihanuus. Siinä tuntui olevan kaikki kohdallaan - kunto, koko, materiaali ja hinta. Yksi ainoa huono puoli nousi pian esille: laukku kerkesi löytää uuden kodin koska jäin harkitsemaan liian pitkäksi aikaa. Onni onnettomuudessa, täsmälleen samanlainen - vielä edullisempikin - löytyi samantein Sellpyn kautta!

Vaatimukseni laukulle ovat aika yksinkertaiset: mahdollisuus kantaa laukkua olalla/crossbody, kestävää materiaalia eikä liian tunnistettavaa mallia tai jättisuurta logoa näkymässä kilometrin päähän. Tämä F-kirjain oli vielä siinä rajoilla - se ei ehkä ole yhtä tunnistettava kuin vaikka Chanelin tai Guccin logo - mutta senkin saa ujutettua laukun uumeniin.

Valitettavasti yleistyneet taskuvarkaudet ja katuryöstöt ovat saaneet kiinnittämään enemmän huomiota siihen, miten pitää tavaroistaan huolta kun poistuu kotoa. Vetoketjulla suljettavat laukut, mieluiten crossbodyna kannettavat, ovat suosiossani. Baariin lähtiessä käytän pientä olkalaukkua jota kuljetan aina edessäni enkä selän/kyljen puolella.

.. ja koska laukku on täsmälleen identtinen molemmilta puolilta, sitä voi kanniskella näinkin!


Täydellisen mustan laukun metsästys jatkuu siis edelleen. Tätäkään laukkua en uskalla raahata ihan joka paikassa tai varsinkaan laskea maahan, se vaihtaisi samantein väriä. Yksi hattaraunelma pitää kuitenkin löytyä kokoelmasta!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kaunis laukku, tosi hieno löytö! Crossbody-mahis on tärkeä juttu ja se vetskari nykypäivänä, (valitettavasti).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tosi tyytyväinen löydökseeni :) jep, valitettavasti on oltava varuillaan enemmän kuin aiemmin..

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡