Uusia vanhoja juttuja

Ihan tavallisia kuulumisia tulee harvemmin kirjoiteltua, tuppaa tulemaan jonkin tietyn teeman ympärille kiedottuja postauksia. Jaan pieniä hetkiä elämästä yleensä Instagramin puolelle (saa seurata @p3ssimisthicc), mutta niitä on mukava koota vähän yhteenkin ja pistää myös blogiin.
 
Kuka muistaa Gossip Girl -sarjan? Olen itse katsonut kaikki tuotantokaudet varmaan kuusi kertaa läpi, joten tarina ja ihmissuhteiden käännekohdat ovat tuttuja. Ala-asteella, monta vuotta ennen tv-sarjaa, luokkakaverini luki näitä kirjoja ja kehui kovasti, mutta omalta kohdalta ne jäivät kokonaan tutustumatta. Jokainen kerta kun olen aloittanut sarjan uudestaan, olen miettinyt että pitäisikö lainata kirjastosta ne kirjat vihdoin ja viimein. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Pahemmin spoilaamatta voin selostaa hieman mitä ensimmäisessä kirjassa on jo käsitelty. Moni hahmo on hyvin samankaltainen kuin tv-ruudullakin, mutta heitä on myös pudotettu pois tai muutettu todella paljon. Esimerkiksi kirjassa Blairilla on veli, ja Rufus on tarjoillut alaikäisille juhlissa alkoholia. Luin näitä rivejä monttu auki, kuten varmasti moni muukin tv-sarjan nähnyt ja hahmoihin kiintynyt reagoisi.

Sain käsiini kolme ensimmäistä kirjaa ja olen jo koukussa!



Odotan innolla American Horror Storyn uusinta kautta. Katson tällä hetkellä toistaiseksi uusinta eli yhdennettätoista kautta. Mikäli joku haluaa nähdä kaikki kaudet, löytyvät ne ainakin Disney+:sta!

Olen arka katsomaan kauhuelokuvia, ainoastaan jonkun seurassa pystyn siihen, mutta AHS on jotenkin erilainen kokemus. Sarjassa on sopiva sekoitus yliluonnollista ja psykologista jännitystä, ja näyttelijät ovat todella muuntautumiskykyisiä. Kaikkien aikojen suosikkinäyttelijäni sarjassa on ehdottomasti Jessica Lange!



Olen jo monena vuonna ostanut tätä Starbucksin Toffee Nut Latte -kausimakua kahvikoneeseeni! Käydessäni isommassa ruokakaupassa, bongasin ohikulkiessa paketin ja nappasin valonnopeudella sen mukaan. Viime vuonna kulutin parikin paketillista näitä. Tuo pienenpientä luksusta arkeen kun voi kiitää ovesta aamulla herkullinen kahvi mukanaan.



Voi miten olinkaan odottanut Miljoonasateen uutta albumia! Olemme Tomin kanssa fiilistelleet viime vuoden tammikuusta asti Taivaan tähtitilkkuja, seuraavana syksynä saatiin toinenkin single Ohita Intro. Pitkä odotus on viimeinkin palkittu - varsinkin kun orkesteri lähtee tien päälle ympäri Suomea!

Omaksi suosikiksi tältä levyltä nousi aiemmin mainittujen singlejen lisäksi avausraita Fikkarin kiila.



KICKSin tuplapistepäivien aikana päätin tehdä pieniä ostoksia noustakseni Gold-tasolle.

Kävin jonkun aikaa sitten läpi ikivanhat meikkisiveltimeni ja tulin siihen tulokseen että roskiin joutaa, jokaikinen. Alunperinkään siveltimeni eivät olleet eBay-laatua kummoisempia, joten luomivärien blendaaminen oli haaste. Päätin panostaa tähän Morphen Rosé Away 6-Piece Travel Brush -settiin. Hypistelin aiemmin jo HM:llä kivoja pinkkejä settejä mutta jätin ne hyllyyn koska en halunnut lisää huonolaatuisia siveltimiä nurkkiin pyörimään.

Toinen ostoskoriin liitänyt tuote oli NYX Professional Makeup 3 Steps to Sculpt (Light). Pääsen opettelemaan tämän ja ennen kaikkea uusien siveltimien kanssa uusia juttuja!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Gossip Girl tuli katsottua aikanaan, tykkäsin. American Horror Storya en ole katsonut, ehkä koska nuorempana katsoi kaiken maailman kauhujutut, nyt ei vaan jaksa 😂 mutta jos siinä on tuollaisia erilaisia kerroksia niin voisi kiinnostaakin! Uuden sarjan aloittamiskynnys on tosin olemassa, kun kausia on jo noin monta tehty.. sitä kun jää koukkuun, niin kohta ei muuta teekään kuin tuijottaa telkkaa.

    VastaaPoista
  2. Voin todellakin suositella AHS! Koska jokainen kausi on eri teemalla (mielisairaala, noitakoulu, hotelli, kesäleirikeskus..) ja koska näyttelijäkaarti on ihan huippu, jäin tähän sarjaan heti koukkuun.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡