turvaneule

Yksi lemppariväriyhdistelmistäni on musta ja violetin ja viininpunaisen eri sävyt, ja sen voi varsinkin syksyllä huomata.

neulepusero H&M housut Gina Tricot peruukki eBay

Tämä v-kaula-aukkoinen neulepusero on alerekkilöydös parin vuoden takaa. Se on toisaalta ihanan kevyt, toisaalta sopivan paksu ettei tarvitse ihan heti takkia.



Viininpunaiset housut palvelivat oikein hyvin reilun vuosikymmenen - myöhemmin kuvien ottamisen jälkeen huomasin haaroissa pienen reiän alun ja kankaan muutenkin hiutuneen huolestuttavan paljon. 
Oli aika jättää hyvästi näille yksille kaikkien aikojen suosikkivaatteistani. Ostin ne lukioaikoina, nämä olivat jo toiset samanlaiset. Rakastuin värin lisäksi samantein näihin vetoketjuyksityiskohtiin. Konmaritukseen tutustuneena ne todellakin olivat sellainen vaatekappale joka "säihkyi iloa".
 

Neulepuserot ovat eräänlaisia turvavaatteita, joita olen haalinut vaatekaappiini huppareiden vaihtoehdoksi. Olen omistanut niitä monissa eri väreissä, erilaisilla kaula-aukoilla, revittyinä, nyt myös löytyy yksi cropattunakin.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Täälläkin kaappi täynnä neuleita. Ne on niin helppoja ja hyvännäköisiä. Mullakin tuollaiset viininpunaiset housut jossain. Nyt olisikin hyvä aika ottaa ne taas käyttöön. Kiitos muistutuksesta 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, neuleet käy niin kaiken kanssa, ihanaa että on taas sopivat kelit niiden pitämiseen :) eikä, ne sun täytyy kyllä esitellä blogissa ja kertoa mihin yhdistäisit ne!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡