Hetkiä lokakuulta


Minä-viikonlopun hupia - tee itsellesi "drinkki" MadCrocilla ja jääpaloilla, sytytä tunnelmavalot pöydälle ja muokkaa kuva jollain filtterillä.



Ostin ihanalta Janikalta (@jkmiddlehouse, https://middlehouse.storenvy.com/) jälleen taidetta! Uusin kirjanen oli must-have ja tämä kangaskassi jäi kummittelemaan mieleen jo toissakesänä kun sen ensimmäisen kerran näin. Omistan varmaan jo tarpeeksi kangaskasseja yhdelle elämälle, mutta tämän kangas tuntui todella kestävältä ja hihna oli kerrankin juuri sopiva tällaiselle madalletulle mallille. 
Kokeilkaapa huviksenne: olet virallisesti internetin kasvatti jos osaat arvata mihin tuo Youtuben linkki vie!



Luovan kirjoittamisen harjoitustehtävä Ilon Valkeilta. Äitini piti kaikille avoimen kirjoitustuokion, joka tuntui inspiroivan monia muitakin kirjoittamaan enemmän.



Rakastan katkarapuja, mutta niitä tulee syötyä ihan liian harvoin. Halusin tehdä pitkästä aikaa wokkivihanneksien kanssa jotain ja lopputuloksena syntyi tämä nuudeli-katkarapuwokki. Kastikkeeksi en ehtinyt suunnitella mitään kauppareissulla, joten kaapista löytynyt hollandaise sai ajaa asian. Seuraavalla kerralla yhdistän tähän joko hapanimelän tai tulisen kastikkeen.



Kahvi on kyllä olennainen osa mun elämää. Ja Pokemon.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Eikö ookki :3 Janika on ihanan luova ja tykkään tosi paljon näistä söpöistä teemoista!

      Poista
  2. Hyviä hetkiä 🙌 Aina välillä tekee niin mieli wokkia ja katkarapu on just hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivoja juttuja kuukausi täynnä :) katkaravut 5/5

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡