Ilon Valkeat 7.10.2023 (Hiukkavaaratalo, Oulu)

Onko Ilon Valkeat tuttu? Ne ovat pari kertaa vuodessa sekä Tampereella että Oulussa järjestettävät hyvinvointimessut. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Hiukkavaaratalolla osoitteessa Tahtimarssi 3, 90670 Oulu.

Lippu 25e
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 22e
Tässä Hetkessä ry:n jäsenet 20e
lapset ilmaiseksi

Näytteilleasettajia on laidasta laitaan - terveystuotteista kirjallisuuteen ja käsintehtyisin koruihin, tarot-korttiluennasta aurakuvaukseen. On aina yhtä ihanaa kierrellä tutkimassa kauniita kiviä ja käsitöitä, selailla mielenkiintoisia kirjoja ja kuunnella taustamusiikkina shamaanirummutusta ja äänimaljoja.

Luennot ja näytetuokiot rytmittävät messupäivää. Ne kuuluvat pääsylipun hintaan eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Aiheet ja vetäjät vaihtelevat joka kerta, mutta tuttuja nimiä näkyy joskus listalla. Itse olen käynyt vuosien varrella kuuntelemassa muun muassa selvännäkijän kertomuksia, edellisten elämien tutkijaa ja parisuhdeterapeutin luentoa.


Lähdin messuille ennen kaikkea apukädeksi Voimanpaikan, oululaisen hyvinvointi- ja koulutuskeskuksen, mukana. Voimanpaikan kotisivu löytyy osoitteesta voimanpaikka.fi ja Instagramista käyttäjällä @voimanpaikka.

Yrittäjä Paavo Rankinen on monipuolinen osaaja: mustan vyön karateka, akupunktiohoitaja, hieroja, jäsenkorjaaja, mentaalivalmentaja, reiki- ja sekhem master. Hän piti aamupäivällä qi-gong -tuokion ja Voimanpaikan pisteellä oli mahdollisuus päästä vartin mittaiseen jäsenkorjaukseen tai energiahoitoon. Äitini on vahvasti mukana Voimanpaikan toiminnassa - hän on vetänyt erilaisia kursseja karatesta kirjoittamiseen, ja näillä messuilla hänellä oli myös oma näytetuokio luovan kirjoittamisen parissa.

Voimanpaikan pöydältä löytyi tietoa tulevista kursseista, ajankohtainen hoitopalveluhinnasto sekä tietenkin kirjallisuutta: äidin tuorein teos Jerri ekaluokkalainen sekä äidin ja Paavon yhdessä kirjoittama Karate-Do - tie kasvuun. Lahjakorttiarvonta oli jälleen kerran hyvin suosittu. Viime kerralla onnistuin onnettarena poimimaan laatikosta sen ainoan joukkoon eksyneen tyhjän lappusen, tällä kertaa poimin lapun jonka kirjoitin itse osallistujan puolesta. Heräsi taas elämää suurempia kysymyksiä.


Messut olivat oikein mukavat ja onnistuneet, jälleen kerran! Voin suositella Ilon Valkeita lämmöllä - kannattaa tutustua messujen kotisivuihin ilonvalkeat.info

Seuraavan kerran Ilon Valkeat järjestetään Tampereella 27.1.2024!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kuulostaa mielenkiintoisilta messuilta! Hienoa, kun pääsit mukaan menoon. Yleensä messupäivän jälkeen on ihan tattis, mutta se ihmisten kohtaaminen sun muu on hauskaa. Elämä on muuten aika ihmeellistä aina välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat aina yhtä ihanat messut, ollaan oltu mukana jo monta kertaa :) päivä meni nopeasti ja oli supermukavaa mutta illalla oli aika poikki. Odotankin jo seuraavaa kertaa kun pääsen arpomaan voittajia; mitähän universumi keksii pääni menoksi..

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡