Harvoin käytettyjä vaatteita

Kaappieni uumenista löytyy useita sellaisia vaatteita ja asusteita joita ei jostain syystä tule käytettyä. Ne eivät joko olekaan omaa tyyliä, ovat väärää kokoa tai muuten epämukavia, tai sitten vanha kunnon verivihollinen eli epävarmuus voittaa.

Tähän asuun pyrin etsimään edes yhden sellaisen asian, jota ei vain tule käytettyä mutta en raaski ainakaan vielä luopua. Lopulta tätä kategoriaa edustamaan asuuni päätyivät kengät joiden kohdalla poden huonoa omatuntoa kun ne toimittavat lähinnä sisustuselementin virkaa, ja pitkä hupullinen cardigan joka on päässyt vain muutaman kerran ylleni.
cardigan Urban Classics t-paita EMP housut H&M kengät Killstar kaulakoru Romeo&Julia

Pitkät, liehuvat helmat eivät aina ole maailman käytännöllisimmät. Ison hupun lisäksi ne kuitenkin erottavat tämän cardiganin huppareista joita olen kuluttanut puhki useammat vuosien varrella.

Rennon t-paidan printti on suosikkipelistäni Skyrimista - siinä on Nightingales -tunnus.

Kivikaulakorun ostin kauan sitten oululaisesta korukaupasta, Romeo&Juliasta. Asiakaspalvelu on liikkeessä kympin arvoista ja enemmänkin, on todellakin tervetullut olo kun astuu ovesta sisään. En vain millään muista mikä kivi on kyseessä - näyttää hieman marmorilta mutta sitä se ei ollut kuitenkaan.
Killstarin kiilakorkoiset kengät olivat heräteostos Facebook-kirpparilta silloin kun asuin vielä Oulussa. Ne olivat aivan käyttämättömät ja hintakin oli vain puolet uusista. En ole vain uskaltautunut käyttämään niitä missään muualla kuin kotioloissa.


Kokomustat asut olivat vuosikausia perusarkeani. Olen pikkuhiljaa täyttänyt kaappejani väreillä, mutta joskus on vain niin tuttu ja turvallinen olo synkeämmässä lookissa.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Mulla on paljonkin pitkiä neuletakkeja ja takkeja. Jotenkin kiva mennä helmat hulmuten. Mutta autolla kuljen moneen paikkaan tällä hetkellä eikä käyttämäni lempitakin helmat kovin mairittelevalta näytä. Kumarrun laittamaan junioria turvaistuimeen tai jotain takakonttiin, niin sillä aikaa helmat putsaavat auton kylkeä iloisesti. Hitsi kun oppisi varovaisemmaksi.
    Ja hei, kivat kengät, käyttöön vain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tästä syystä jää vähemmälle pitkien helmojen käyttö! Liian monesti autosta noustessa tajunnut että osa vaatekappaleesta matkusti oven ulkopuolella..

      Kiitos, pitäisi kyllä opetella käyttämään näitä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡