Hetkiä marraskuulta

Suosikkikuukausi tuli ja meni, mitä tuli puuhattua?

Lähdettyämme Five Nights at Freddy's:in jälkeen elokuvateatterista, oli kauppakeskus mennyt kiinni ja pääsimme ulos ainoastaan juuri sille puolelle rakennusta jossa automme ei ollut parkissa. Jouduimmekin kiertämään koko valtavan kauppakeskuskompleksin.

Joskus unohdan täysin kaataneeni itselleni kahvia kuppiin ja se ehtii jäähtyä. Kippasin jäähtyneet kahvini jääpalojen ja tämän testaukseen päässeen Valion OddlyGood salted caramel -kaurajuoman sekaan. Testasin tätä myös kuuman kahvin kanssa, ja makua sai mielestäni paremmin irti kylmässä juomassa.



Toinen testiin päässyt uutuus oli Kane'sin Xmas Special, joka maistui aivan perinteiseltä joulumakeiselta, karkkitangolta. Loppua kohden maku alkoi tosin vähän tökkiä, aivan kuin olisi juonut hammastahnan makuista limukkaa.



Halusimme Tomin kanssa käydä pitkästä aikaa kunnon buffetissa syömässä, ja Rax nousi esille. Kouvolasta ei löydy kyseistä ravitsemusliikettä, mutta tunnin ajomatkan päästä Lahdesta löytyi ja sinne sitten lähdettiin. Samalla reissulla tehtiin muutamia jouluostoksia kauppakeskus Karismassa.

Monen viikon tauon jälkeen pääsimme viimeinkin takaisin salille. Taisi korona löytää meidätkin, koska vielä pari viikkoa "parantumisen" jälkeenkin oli kokoajan todella uupunut olo.



Kävimme Tomin kanssa kuuntelemassa Miljoonasadetta Pato Areenalla. Puolitoistatuntiseen soittoaikaan oli saatu mahdutettua sopiva sekoitus ikivihreitä ja uuden Ohita Intro -albumin kappaleita. Keikka alkoi reippaalla Fikkarin kiila -rallilla, kuulimme muutamia vanhempia hittejä kuten Ostarin helmi, Rokkibändi Wounded Knee ja Voipallo, henkilökohtaisen car-a-oke -bravuurini Lelukaupan häät, ajankohtaisen Marraskuun ja lopuksi toivotettiin Lapsuuden sankarille turvallista paluuta takaisin maan kamaralle.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Hih, saitte sitten vähän hyötyliikuntaa leffan jälkeen 🤭 Pitäisikin käydä leffassa pitkästä aikaa. Mukava marraskuu siellä, ja Miljoonasade olisi kiva kokea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuli kulutettua se pieni karkkipussi minkä tuhosin elokuvan aikana :D suosittelen todellakin Miljoonasateen keikalla käymistä, bändi tarjoaa mahtavan show'n ja Heikki Salon välispiikit ovat täynnä elämänmakuisia tarinoita.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡