Marraskuun bujoilut

Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun. Marraskuu on suosikkikuukauteni ja Miljoonasateen Marraskuu ehdottomasti suosikkikappaleeni yhtyeen laajasta valikoimasta.

Kuukausi on ollut yllättävän kiireinen, ja bujo on jäänyt vähemmälle huomiolle. Toisaalta halusinkin pitää hieman yksinkertaisemman linjan, sillä joulukuulle minulla oli jemmassa runsaasti värikkäitä tarroja ja teippejä.
Mustien yksinkertaisten reunojen koristeeksi piirustelin kausivaloja ja kulta- ja hopeanauhoja. Tällaisia pieniä piiperryksiä kun mukavin tehdä samalla kun katsoo meikkitutoriaaleja tai Täydellisiä naisia.

Muistiinpanolaatikoista löytyi tämän kuun aikana oikeastaan pelkkiä joululahjalistoja ja Black Friday -suunnitelmia.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Marraskuu on hyvä biisi, mutta itse kuukaudesta en niin välitä.. mutta loppusuoralla ollaan 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuu on kuin kiihdytyskaista joulun aloitukseen ja siitä vuoden vaihtumiseen!

      Poista
  2. Tämä marraskuu on tuntunut pitkältä, mutta samalla niin lyhyeltä! :D En tiedä, tuntuu et ei ehtinyt tehdä mitään ja nyt onkin jo ihan talvi. Väsymys on kyllä ollut melkoinen, mutta jospa se tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samat fiilikset, sitä on odottanut niin innolla kuun loppua ja silloin aika kuluu hitaammin.. valon määrä on niin vähäinen että ei aina tiedä mikä vuorokaudenaika on menossa ja se kyllä vaikuttaa energiatasoihin.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡