Kissakahvila Cattila - Lahen ensimmäinen kissakahvila

Rautatienkatu 3, 15100 Lahti


Aamupäivällä tieni vei Lahteen, kissakahvila Cattilaan. Pilvi ehdotti visiittiä jonkun aikaa sitten, ajatus jäi hautumaan ja lopulta tieto kahvilan lopettamisesta pisti suunnitelmiin vauhtia. Kahvila on auki viimeistä kertaa sunnuntaina 26.11. joten kiire tulee jos haluaa ehtiä!
 
Olen käynyt kerran aiemmin kissakahvilassa Budapestin reissulla. Siellä kissoilla oli valtava oma huone täynnä piilopaikkoja, eikä asukkeja juuri kahvilan puolella näkynytkään. Cattilassa kissat pötköttelivät nojatuolissa ja hengailivat asiakkaiden vieressä hakemassa rapsutusta.

Kahvilassa asustavat postauksen ensimmäisessä kuvassa esiintyvien Paq'n ja Varjon lisäksi oranssit kissat Simo ja Pilli. Yksikään ei vaatinut osaansa lautasen antimista, sillä omat herkkunappulat tarjoiltiin suoraan nenän eteen.
Kahvilan sisustus oli ihanan olohuonemainen, täynnä kaikkea.. *rumpujen pärinää* ..kissoihin liittyvää. Kivoja pieniä yksityiskohtia siellä täällä!
Etukäteen tilatut "mummolakahvit" olivat todellinen erikoisuus. Vähintään kahdelle tilattava kattaus maksoi 29e ja sisälsi kahvipannullisen lisäksi vähän kaikenlaista herkkua - suolaista ja makeaa. Erityisruokavaliotkin voidaan ottaa huomioon.

Oma settimme sisälsi mm. kinkkupiirakkaa, voileipiä aurinkokuivatun tomaatin makuisella tuorejuustolla ja Pätkis-juustokakkua.
Cattilasta saa myös erikoiskahveja, ja yksi hittituote on kuplatee. Juustokakkumaut vaihtelevat ja niitä on kahvilan kotisivujen mukaan ollut jo 50 erilaista!



Harmi että tämä sympaattinen kahvila lopettaa. Käykäähän kaikki kykenevät vielä kun ehtii!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. On kyllä piristävä käydä erilaisessa kahvilassa. Peruskahvila on vaan niin perus... Kissakahvilassa kerran käyneenä Prahassa, mukavaa vaihtelua oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, vähän erilainen kahvilakokemus taas :)

      Poista
  2. En ole koskaan käynyt kissakahvilassa, mutta haluaisin kyllä... Ohjeissa sanotaan "Ethän nosta kissaa syliin", mutta kai saa antaa kissan tulla, jos se itse haluaa? :)
    Onpa ihanat tarjoukset! Aivan kuin "afternoon tea", mutta kahvin kanssa. Harmi että kahvila lopettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta varmasti on ok jos kissa itse hyppää syliin :) joo tuon setin olisi voinut ottaa myös teen kera. Hauska yhdistelmä, afternoon tea ja mummola!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡