Kuulumisia kiireisiltä viikoilta

Loppuvuodesta tuntuu olevan aina todella kiireistä. On useat syntymäpäiväjuhlat ja itsenäisyyspäivä ja sitten laskeudutaan jo jouluun ja uuteenvuoteen. Marraskuu kun alkaa, voi sanoa hyvästit tyhjille viikonlopuille.

Olen koittanut pysyä monien joulukalenteripostausten ja -videoiden perässä, mutta välillä joutuu tai siis saa nautiskella useammankin per päivä. Hiljaisempaa on ollut sitten kiireistä johtuen täällä oman blogin puolella. Tästä postauksesta tulikin siitä syystä vanha kunnon kilometripostaus!


Kävimme Amarillossa syntymäpäivänäni lounaalla:


Kauppalankatu 13, 45100 Kouvola

Kanaa ja vuohenjuustoa, siinä yksi kaikkien aikojen suosikkiyhdistelmistäni. Listalta löytynyt chicken pocket -annos oli hyvä valinta, vaikka aluksi piti hieman ihmetellä ja pyöritellä tortillatötteröä kädessä. Jalapeno-valkosipulimajoneesi kruunasi annoksen.



Lahjapaketointi alkaa olla maalissa. Osa kulkeutui Ouluun hyvissä ajoin, osa lähtee sitten aattona mukaan. Pääsin toteuttamaan taiteellisia visioitani kun nostin esille kaikki askartelutarvikkeeni ja koristelin paketteja tarroilla ja nauhoilla. On kannattanut haalia kaikenlaista pitkin vuotta!


Pilvi vei minut jälleen kerran uusiin seikkailuihin, tällä kertaa pop-up shoppailemaan! Sisäänkäynnillä meitä tervehti hieman erikoisemmin koristeltu joulukuusi:

Kyseessä on siis omoi.fi:n järjestämä pop-up shop. Valikoimasta löytyi runsaasti oheistuotteita animeista, tv-sarjoista ja peleistä: Harry Potter, Game of Thrones, Pokemon, Hayao Miyazakin ihanat maailmat ja niin edelleen. Kaikkea pientä ja söpöä, pehmoleluja, valtava valikoima figuureja. Yllätyspussitkin voivat olla hauska lahja jollekin joka tykkää vähän kaikesta!


Teollisuuskaari 5 a, 45740 Kuusankoski

PE 15.12. klo 15-19
LA 16.12. klo 11-17
SU 17.12. klo 11-17


Nälkähän se taas yllätti ja löysimme itsemme Kuusankoskelta Fei Hongista:


Valtakatu 53-55, 45700 Kuusankoski

Yleensä suosin buffetteja, jotta voin vetää mahan täyteen sitä sun tätä, mutta listaltakin tilattu annos oli todella tuhti. Vein yli puolet kotipaketissa Tomillekin herkuteltavaksi.



Olen viimeinkin päässyt aukomaan Lumenen joulukalenterin luukkuja ja olen ollut ihan onnessani. Kalenterin sisällöstä on tulossa joulun jälkeen oma postaus!



Onko siellä pitänyt kiirettä?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kyllä aina tuntuu joku loppukiri olevan vuoden loppua kohden 😅 niin töissä kuin muussakin elämässä. Lahjoja pakkailtu täälläkin, mutta ihan noin nättejä niistä ei tullut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka elämänalueella nimenomaan! Kai ne vaikuttaa toisiinsakin, kun on niin paljon tehtävää pelkästään joulua varten..

      Valikoin kuvaan vain ne onnistuneet paketit, tämä on sitä #vainbloggaajajutut 😁 moni teippihässäkkä meni kiltisti piiloon nauhan alle hehe!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡