Jouluista hemmottelua pitkälle alkuvuoteen

Loppiaisena on kai viimeistään aika sanoa joululle näkemiin. Aloitin koristeiden keräämisen pois vuoden toisena päivänä, mutta jotain jouluista pitää vielä jättää.

Kuten moni muukin uutisista päätellen, sekosin minäkin joulun jälkeen tarjoushintaisista jouluherkuista.
Dumlelta oli vielä kolmaskin tuote jota en ole aiemmin nähnyt, Pandan piparifudge-konvehdit olivat vielä testaamatta ja kahvikapseliostosteluni lähti lapasesta Verkkokaupassa kun haalin kolme pakettia kausimaku Toffee Nut Lattea; Tomikin otti naureskellen mulle vielä yhden paketin.


Olen jo pitkään haaveillut hankkivani uusia I Love -suihkugeelejä jo kesällä loppuneen 500ml Raspberry & Blackberryn tilalle. Ongelmana oli, että niin iso pullo kestää todella kauan ja vaihtoehtoja on monta.
Ratkaisuksi aloin metsästämään näitä 100ml pullojen lahjapaketteja, joista löytyy kuusi eri tuoksuista suihkugeeliä joita testailla ennen kuin hankkii isomman pullon. Luxplus.fi:stä löysin lopulta molemmat erilaiset pakkaukset ja ihan kohtuuhintaisenakin, koska tein ensimmäistä tilaustani heille ja sain hyödyntää kokeiluna jäsenhintatasoa. Pakkauksissa oli muutama sama tuote, ja päätin että laitan niitä muutamiin joulupaketteihin mukaan.
Ylärivi: Gingerbread Cookie, Frosted Vanilla, Luxury Hot Chocolate, Strawberry & Cream
Alarivi: Crushed Candy Cane, Coconut & Cream, Raspberry & Blackberry, Mango & Papaya

Vielä en ole osannut päättää minkä otan ensimmäisenä testiin, mutta jompikumpi jouluisista (Gingerbread Cookie tai Crushed Candy Cane) se on varmasti.


Kävitkö shoppailemassa alennuskonvehteja? Mikä on sun suosikkituoksu suihkugeelissä?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit