Uuden bujon aloittaminen & Mimmilä Shopin tilaus

Vuoden lopussa oli taas aika hankkia uusi bullet journal -muistikirja. Puhtaalta pöydältä ja tyhjästä muistikirjasta on taas mukava aloittaa uusi vuosi.

Harmaat päivät aiheuttavat valokuvaajalle harmaita hiuksia, kun kuvia täytyy ylivalottaa jotta ne eivät olisi niin ankeita.

Uusi bujoni on neljättä vuotta putkeen sama, ainoastaan kansien väri on eri. Tämä oli myös jostain syystä edullisempi, maksoi 9,95e kun taas mustakantisena 14,95e. Löytyy Suomalaisesta kirjakaupasta. Vaihtelu virkistää ja säästyneen vitosen voin tunkea jonnekin muualle.


Perinteeksi on muodostunut uuden muistikirjan lisäksi hankkia myös uusia bujoilutarvikkeita isomman satsin. Olin jo kauan ihastellut Mimmilä Shopin tarra-arkkeja ja haaveillut kivasta tarra-albumista missä kaikki säilyisi järjestyksessä ja kätevästi näkyvillä.
Voi miten suloisesti tilaukseni oli pakattu! Tarra-arkkini olivat tuon liilan kirjekuoren sisällä. Olin kovin onnellinen kun tilaamani tuotteet ehtivät ennen vuodenvaihdetta. Monessa paikassa pitää aikamoista kiirettä joulun alla. 
 
Sain kaupanpäällisiäkin: tarroja ja washi-teippirulla!
Superkäteviä viikonpäivä- ja kuukausitarroja tarvitsee aina. Näitä mustavalkoisia viikonpäivätarroja sai neljä arkkia kympillä, lähti isompi erä tilaukseen mukaan. Kuukausitarra-arkin tekstit ovat kultafoilattuja, aivan ihania! 
Tarpeisiini sopivia numerotarroja on joskus hankala löytää; yleensä markettien ja kirjakauppojen tarratelineestä löytyy vain niitä missä jokaista numeroa on 10 kappaletta eli yksi ei riitä koko kuukaudelle enkä keksi käyttöä numeroille 3-9. Sain inspiraation tammikuun sivuille näistä kehystarroista. Kylmänsävyiset kukka-asetelmat sopivat myös täydellisesti visiooni.


Uudet tarra-arkkini sopivat täydellisesti taskuihin kehystarroja lukuunottamatta. Päätin kuitenkin hankkia tämän pienemmän kokoisen albumin, koska harvemmin tulee vastaan isompia arkkeja.


Kävin läpi viime vuoden bujon sisällysluetteloa ja päätin karsia sitä aika rajulla kädellä. Olen monta vuotta putkeen listaillut suosikkiasioitani, suunnitellut diy-projekteja ja pitänyt kirjaa kieltenopiskeluni etenemisestä omilla aukeamillaan, mutta tänä vuonna tavoitteenani on oppia ottamaan rennommin ja elää enemmän hetkessä.


Otin heti uusia tarroja käyttöön - kuukausitarrat pääsi koristamaan "tapahtumakalenteria" mihin listaan muun muassa keikkoja ja syntymäpäiviä, ja juhlapyhätarrat laittelen joka kuukauden aloitusaukeamalle.



Bujo on minulle ennen kaikkea kalenteri joka auttaa muistamaan tärkeitä asioita ja tapahtumia. Kerään sinne myös asioita muistoksi - leffalippuja, tarroja, käyntikortteja. Olen joskus joutunut pettymään itseeni kun unohdan pitää kirjaa vedenjuonnista tai mielialoistani. En halua pelkästään suorittaa vaan jättää enemmän tilaa haaveilulle.

Aion kuitenkin pitää kirjaa salitavoitteideni etenemisestä. Jakaisin mielelläni saliohjelmani, mutta se ei valitettavasti ole itse laadittu vaan maksettu valmisohjelma. Treenaan vielä puoli vuotta tällä ja sitten aion laatia ikioman kaiken oppimani pohjalta!


Käytätkö sinä kalenteria tai bullet journalia?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Hahah, sori kommenttispämmiä - kerrankin on aikaa lukea blogeja rauhassa! :D Luulen, että tuollainen bujon pitäminen toimisi arjessani loistavasti kalenterina ja toisaalta myös luovuuden purkamisen kanssa. Nuorempana kirjoitin päiväkirjaa, mutta sen lopetin varmaan jo 14-15 vuotta sitten luvattomien lukijoiden takia ja sit kalenteriin en ole yhtä kattavasti jaksanut säilöä muistoja tai tapahtumia. Lähinnä kirjoittanut ne, mitä pitää muistaa eli tapaamiset, harrastukset ja muut aikataulut. Nyt viime aikoina olen käyttänyt puhelimen kalenteria, mut eihän se anna mitään tilaa luovuudelle. :D

    Siulla on ihanasti listaukset, tavoitteet ja muut samoissa kansissa - voin kuvitella, miten tärkeää olisi nähdä konkreettisesti ne omat haaveet ja tavoitteet aina, kun bujon avaa! :) <3 Ihanaa viikkoa siulle! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aivan ihanaa lukea blogeja kerralla kunnolla jos ei ole vähään aikaan käynyt tsekkaamassa postauksia! :D

      Omalla kohdalla päiväkirja ei koskaan oikein lähtenyt toimimaan, varmaan sen vuoksi että pelkäsin että joku lukee sitä. Sitten kun aloitin blogin, sain purettua sitä kautta asioita juuri sen verran kuin halusin muiden silmien todistavan. Huomasin että perinteinen kalenteri on lopulta aika rajoittunut (aukeama tai kaksi omille muistiinpanoille), mutta onneksi törmäsin bujoiluun joka sanoitti kaiken sen mitä olisin tarvinnut saada irti kalentereistani!

      Bujoilun maailma vie mennessään ja on hauska lueskella vanhoja muistikirjojaan myöhemmin. Olen myös joskus miettinyt että tulevat polvet tulevat ihmettelemään 2,50e/l -tankkauskuittia ja paperisia keikka- ja leffalippuja :D historiaa kerrakseen!

      Ihanaa viikkoa myös sinulle <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡