Tiimari - tuulahdus menneisyydestä

Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola (Kauppakeskus Valtari)

Olisi pitänyt saada videolle ilmeeni, kun huomasin viime syksynä keskustassa valtavan Tiimarin kyltin. Tutun vihreä teksti on kadonnut katukuvasta jo melkein vuosikymmen sitten ympäri maata, mutta ilmeisesti tämä on se viimeinen.

Tiimari oli ehdottomasti suosikkikauppani ala-asteesta asti. Olen aina tykännyt askartelusta ja pienestä tilpehööristä. Syksyn tullen sieltä ostettiin uusia koulutarvikkeita, kierreltiin ajan kanssa ja valikoitiin huolella. Rokkarityty löysi sieltä itselleen hakaneuloja hihamerkkien kiinnittämistä varten ja tusseja joilla kirjoitella vihkojen kansiin biisien sanoja.


Eilen illalla ohiajaessa huomasin valtavat "kaikki -50%" -mainokset. Säikähdin, että tämä viimeinenkin liike lopettaa, mutta kyse oli ilmeisesti vain tammialesta. Alennus koskee koko valikoimaa poislukien postimerkit ja -kortit sekä suruadressit. Alennusmyynti jatkuu 19.1. asti joten kannattaa kipaista ostoksille pian!


Mitä ostoksia tarttui mukaan? Kauan ostoslistalla ollut iso valokuva-albumi, jossa on myös runsaasti tilaa kirjoittaa, sekä joulukuusen koristeita uuteen isompaan muovikuuseemme, jonka löysin heti joulun jälkeen hyvästä tarjouksesta.


Millaisia muistoja sinulla on Tiimarista?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kävin aika usein Tiimarissa. Joulukortit ja -paperit ostin monta vuotta. Sitten pitikin löytää uusi paikka. Tiimarin viimeisinä aikoina en oikein arvostanut sitä, että oli esim mariskooli-kopioita myynnissä. Tuli fiilis, että pitäisi sitä nyt kotimaisia design-tuotteita sen verran arvostaa, ettei laita samanlaisia kolmen euron kuppeja myyntiin. Luulin muuten, että kaikki kaupat menivät nurin. Mutta joo, Tiimarissa tuli silti aikoinaan käytyä monenlaisilla ostoksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin muistan ne "mariskoolit"! Yhden sinisen, puolet alkuperäistä pienemmän ostinkin ala-asteella mutta tänä päivänä katsoisin lähinnä silmiä pyöritellen - todellakin pitää arvostaa designia. Kynä- ja paperikaupasta muuttui pikkuhiljaa enemmän sisustuskrääsäkauppa ja se varmaan ajoikin Tiimarin ahdinkoon sillä Aasiasta oli muidenkin yrittäjien helppo rahdata halpaa romua.

      Niin luulin minäkin, mutta se viimeinen sinnittelee vielä täällä Kouvolassa! Nostalgiannälkäiselle hauska visiitti :)

      Poista
  2. Tiimari oli ihana! <3 Jokaisella Joensuun reissulla oli pakko käydä Tiimarissa teinistä alkaen ja sit kun muutin Joensuuhun opintojen perässä, niin sieltähän mie kävin kaikki taidetarvikkeet, koulutarvikkeet ja sisustusjutut. :) Valikoima oli todella suuri ja hinnat opiskelijan kukkarolle sopivia, varsinkin opiskelija- alennuksen kanssa. Harmi, että Tiimari lopetti Joensuussa. :(

    Kouvolassa olen käynyt vain kerran elämäni aikana, mutta kysyn silti - oliko Tiimarissa miten laaja valikoima taiteilijatarvikkeita nykyään ja millainen hintataso esim. Clasuun tai Suomalaiseen verrattuna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valikoimaa on niukemmin kuin menneinä vuosina, mutta esimerkiksi värikartonkeja ja akryyli- ja öljyvärejä muistan bonganneeni enemmänkin! Enää ei löydy pitkiä rivejä tusseja ja geelikyniä, ja perustoimistotarvikkeetkin ovat aika vähissä jo.

      Hintataso on kyllä kinkkisempi verrata, pitkä aika kun viimeksi ostin muuta kuin tarra-arkkeja Suomalaisesta :D tosi paljon kyllä alennuksia näkyy tällaisen isomman kampanjan ohella. Jos sulla on etsinnässä jotain tiettyä niin pistä viestiä jos haluat että käyn katsomassa löytyykö! :)

      Poista
  3. Aww! Ihana Tiimari! Sinne tuli lapsena kiikutettua monet viikkorahat. Muistelen lämmöllä laajaa valikoimaa tarroja, geelikyniä ja askartelutarvikkeita. Toissasyksynä kävin Kouvolassa, mutta valitettavasti reissun aikataulut ja Tiimarin aukioloajat eivät kohdanneet. Toivottavasti sitten ensi kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, sinne meni myös synttärilahjaksi saadut rahat kaikenmaailman kynäpakkauksiin! Aukioloajat ovat vähän huonot, taisivat pitää jopa keskellä päivää lounaan ajan kiinni. Kannattaa käydä kokeilemassa ainakin seuraavalla reissulla :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡