Guess Iseline Mini Crossbody Flap

Tämä ihanuus vilahtikin jo henkilökohtaisen Instagramini stoorissa (@pessimisthicc). Olen koittanut aktivoitua sielläkin pikkuhiljaa muutenkin kuin ilmoittamalla uusimmasta postauksesta blogin omalla käyttäjällä (@taijanomaista_blogi).


Viime syksynä huomasin näyteikkunassa aivan ihanan laukun. Se oli pieni ja sievä, sopivan rock niitteineen ja kultaisine ketjuineen. Astuin sisään liikkeeseen, ja koitin etsiä tuota laukkua tuloksetta. Ainoa kappale oli se näyteikkunassa oleva. Halusin niin kovasti saada laukun käsiini, tutkia sitä, tunnustella olisiko se minun uusi aarteeni. Olin kadottanut äitini liikkeen sisällä, ja sosiaalisten tilanteiden kammo vei tälläkin kertaa voiton.

Kävelin tyhjin käsin liikeestä ulos, odottelin että äitikin löytyy ja vilkaisin vielä kerran laukkua ja koitin kääntää ajatukseni säästettyihin euroihin, ei se olisi kuitenkaan sopinut sinulle, sinulla on jo tarpeeksi laukkuja, ei kannata hankkia Guessia vaan ostaa mieluummin Valentino jos haluaa ne niitit välttämättä.


Silloin tällöin mieleeni muistui tämä ihana laukku ja googletinkin sen mallin nimen. Kuukausia myöhemmin laukku tuli uudestaan vastaan turhankin hyvin kohdennetusta Zalandon mainoksesta, mutta laukku olikin loppuunmyyty ja pystyin ainoastaan liittymään sähköpostilistalle jota kautta saisin tiedon jos niitä tulee vielä myyntiin.

Eräs kaunis päivä sain sähköpostin, jossa ilmoitettiin, että laukkua olisi taas saatavana ja vieläpä alennettuun hintaan. Hetken pyöriteltyäni kuvia, tein päätöksen pistää tilaus menemään. Kuten Instagramissa kirjoitin, koskaan ei ole liian myöhäistä hankkia itselleen syntymäpäivälahjaa.


Olin totta kai hieman skeptinen tekonahkaisuuden vuoksi. Olen viime vuosina alkanut suosimaan enemmän aitoja tuotteita, jotta ei tarvitsisi olla jatkuvasti ostelemassa uutta hajonneen tilalle.

Ylläolevastakin kuvassa näyttäisi reunoihin jo tulleen kulumaa, mutta se oli suurimmaksi osaksi onneksi vain valotuksen aikaansaannos. Liimaus reunoilla, joka otti kiiltoa itseensä, on kyllä miten sattuu vedelty, eikä ole kuin ajankysymys kun laukku alkaa irvistellä. Toisaalta laukku on rockhenkinen, joten se saa särmää kuluessaan ja sen arvo ei tästä kyllä ainakaan nouse, joten sitä voi sitten vaikka tuunata oman maun mukaan.

Fallout 4 -collegepaita yvolve.fi housut H&M peruukki eBay


Laukku on juuri sopivan kokoinen kun ei tarvitse mukaansa kuin puhelimen ja vaikka huulipunan. Hihnankin pituus on aivan täydellinen, yleensä pikkulaukussa se on liian pitkä minulle (olen 157cm "pitkä"). Ketju on paksu ja pitää laukun paikallaan.





Se on aivan ihana! Hyvää kannatti odottaa ja en malta odottaa kaikkia niitä asuja mitä tämän laukun kanssa keksin kehitellä.


Onko sinulla suosikkilaukkua tai laukkua josta haaveilet?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Upea! Ihan sinunnäköinen laukku! Tykkään ketjuhihnoista tosi paljon. Ja joo, jotain laukkutoiveita on, mutta minäkin tällä hetkellä vain mietin kuinka paljon säästän, kun jätän ostamatta 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin - siksi se ei jättänyt rauhaan ajatuksissa :) laukkutoiveita aina riittää, mutta tili olisi aika tyhjä jos kaikille antaisi heti periksi!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡