Helmikuun bujoilut

Ystävänpäivän vuoksi helmikuuni bullet journalissa ovat tainneet aina olla väriteemaltaan vaaleanpunaisia. Otsikossa ja kalenterisivuilla on myös mitäs muutakaan kuin helmiteemaa!
Askartelin sydänsapluunat, hahmottelin lyijykynällä ääriviivoja ja piirsin ne sitten glitterisellä pinkillä. Käytän aivan liian harvoin yliviivaustusseja vaikka niillä saa mukavasti väriä sivuille. Ne kuulsivat joskus läpi pahasti kun olin innostunut värittelemään enemmänkin ja siitä lähtien niiden käyttö väheni rankasti.
Sinellistä löytämäni askartelupaperivihkosessa on ruusuinen ja vaaleanpunainen teema, joten nappasin sieltä yhden viivoitetun sivun, jonka jaoin kahteen osaan - toinen kuukauden aloitusaukeamalle ja jämäpalasen viimeiselle sivulle.
Myös Tokkidasta tilatut kissatarrat pääsivät heti käyttöön! Pinkkeinä väripilkkuina toimivat myös hauskat hyvänmielen tarrat, joita mulla oli tallessa vielä toinenkin arkki.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Aivan ihania kissoja 😍 Helmikuuhun jotenkin kuuluu vaaleanpunaisuus. Muutenkin tässä vaiheessa talvea vaaleat asiat alkavat näyttää paremmilta ja paremmilta..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡