Hetkiä helmikuulta

Lidlistä lähti mukaan testiin vegaaninen levite, joka maistuu suklaalle ja suolapähkinöille. Tarvitsin snack-hetken ruokakauppareissun jälkeen ja Kicksin uusin lehtikin oli sopivasti tarjolla. Herkulliset bagelit huuhdoin alas milläpä muullakaan kuin jääkahvilla.



Haaveilimme Tampereen reissulla siipien testaamisesta. Seurasimme nälkäisinä tarkasti Wolt-kuskimme etenemistä, ja saimme kauhunsekaiset naurut kun pyöräilevä symboli siirtyi uhkaavan reunalla riekkumisen päätteeksi hetkeksi Tammerkoskeen.



Ystävänpäivänä Tomi "yllätti" minut ihanilla vaaleanpunaisilla ruusuilla ja suklaalla. Tällaisen täsmälleen samanlaisen setin kera hän ilmestyi ensimmäisenä ystävänpäivänämme luokseni Ouluun!



Selfiehetki Sokos Hotel Tornin vessassa. Peilejä kiersi filmitähtien pukuhuoneissa nähdyt "hehkulamput" joten en voinut vastustaa kiusausta ottaa kuvia.



Puutarhurin tytär joka saa kasvin kuin kasvin heittämään veivinsä! Monta vuotta sinnitellyt anopinkieleni alkoi uhkaavasti harventua ja eräs kaunis päivä se nojaili jo toiseen kasviin, jolloin huomasin että eihän tällä paralla ole enää edes juuria pitämässä sitä paikallaan. Toivottavasti mullanvaihto auttaa.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Hei meilläkin yksi kaktus (joulukaktus?) lyyhistyi oikeastaan yhtäkkiä. Sellainen kitukasvuinen ruikku oli, kun mies sen yhteiseen kotiin aikanaan kantoi, ja nyt semihyvällä hoidolla kehtaa nuupahdella 😅
    Ihan kiva kun maaliskuu. Jospa keväisemmät kelit alkaisivat pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvien elämä on kyllä monimutkaista, toisille kelpaa mikä vaan ja toiset kuukahtaa väärästä kuun asennosta. Tämäkin kasvi oli oikein onnellisen oloinen monta vuotta, kasvatti uusia lehtiä jatkuvasti - Kouvolaan muuton jälkeen alkoi joku mielenosoitus! Maaliskuu on todellakin erittäin tervetullut :) Ehkä valo piristäisi vihreitä asukkejakin taas.

      Poista
  2. Täällä myös yksi viherpeukalo 😁 Ostin vasta kaksi ruukku- krysanteemia ja molemmat ovat kuukahtaneet jo. Seuraavaksi taidan ostaa tekokukkia, hirveästi menee rahaa kasveihin kun joko kuukahtaa hoidon puutteen tai liian hoidon takia, tai liian kiinnostuneiden kissojen takia. 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekokukat on aliarvostettuja! Ne on ollut pelastus tässä taloudessa (ja taloudessa, heh) koska ilmeisesti ihan sama minkä viherasukkaan raahaan kaupasta, nuupahtaa sitkeinkin sinnittelijä viimeistään muutamassa vuodessa. Ikeasta olen taitanut ostaa kaikki, siellä on kiva valikoima :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡