Tämä vai tuo?

Iidan matkassa -blogissa törmäsin tällaiseen hauskaan tämä vai tuo -kysymyspostaukseen. Iidan alkuperäiseen postaukseen pääset tästä! Napatkaa tämä itsekin, kiinnostaisi lukea muidenkin vastauksia!


iso kaupunki / pieni paikkakunta

En ole Oulua suuremmassa kaupungissa koskaan asunut, ja sekin on tuntunut liian isolta. Isoissa kaupungeissa on mukava käydä kiertelemässä tapahtumia ja kokeilemassa uusia ravintoloita, mutta haluaisin asua jossain kauempana omassa rauhassa. Mieluisin olisi pieni paikkakunta jossain lyhyen ajo- tai junamatkan päässä suurkaupungista!

aamut / illat

Olen todellakin iltaihminen, ollut aina. Virkistyn iltaa kohden, ja yleensä saan enemmän aikaan myöhään illalla ja yöllä.

kesä / talvi

Hellekesinä on hyvin tuskallista olla sekä kotona että ulkona, mutta talvella on sentään kotona turvassa paukkupakkasilta. Valitsen kuitenkin kesän, kun ei tarvitse liukastella eikä putsata ja lämmittää autoa joka kerta ennen lähtöä.

kevät / syksy

Ehdottomasti syksy, se on lempivuodenaikani. Tarpeeksi lämmin että ei tarvitse pipoa päähän mutta tarpeeksi viileä että voi hengailla nahkarotsi päällä.

elokuvat / sarjat

Olen alkanut katsomaan sarjojen sijasta taas enemmän elokuvia Helmet -elokuvahaasteen myötä, seuraa etenemistäni täältä.

puhelut / viestit

Viestejä tulee käytettyä paljon enemmän. Rakastan sitä paitsi lähetellä ja vastaanottaa tarroja Whatsappissa!

sushi / tacot

Helppo - sushi! Voisin syödä vaikka joka päivä.

aamupala / illallinen

Tämä oli vaikea valinta. Kunnon aamiaisella tai brunssilla on kyllä niin mukava aloittaa päivä että valitsen sen. Kunnon ateria illalla pistää väsyttämään ja iltaihmisenä sellainen saattaa sekoittaa rytmini.

aina myöhässä / aina ajoissa

En ole koskaan uskonut sanontaan "tyylikkäästi myöhässä". Oppitunneilta myöhästely hävetti aina ja monesti jätin mieluummin menemättä. Muiden ajan tuhlaaminen on aina ehdoton nou-nou.

haaveilija / realisti

Olen aina mieltänyt itseni pessimistiseksi realistiksi. Olen opetellut antamaan haaveilullekin mahdollisuutta, mutta silti sisimmässäni taidan olla aina se realisti, joka tulee lopulta järkeilemään haaveidensakin kanssa.
autolla / kävellen

Luonto ei kiitä, mutta autolla ajamisen mahdollisuus on minulle hyvin tärkeää. Tutustun mieluusti uusiin paikkoihin ihan vain kävellen ja oikeastaan tykkään yhdistää nämä kaksi - ajan autolla jonnekin parkkiin ja jalkaudun.

kotona / viihteellä

Kotoilu on paljon mukavampaa kuin jossain klubilla roikkuminen. Joskus on mukavaa käydä yhdellä tai kahdella, mutta enää ei jaksaisi joka viikonloppu rampata kavereiden kanssa kotibileissäkään.

introvertti / ekstrovertti

Olen ehdottomasti introvertti. Väsyn sosiaalisissa tilanteissa, ja tarvitsen paljon omaa aikaa.

spontaani / suunniteltu

Olen suunnitelmallinen, olen aina ollut. Liittyy varmaan siihen realistin ajatusmaailmaan ja erityisherkkyyteen, josta olen viime vuosina lukenut ja oppinut paljon omasta käyttäytymisestäni. Tarvitsen aikataulun ja suunnitelman, sekä varasuunnitelman ennen kuin lähden reissuun tai tapahtumaan.

syödä ulkona / kokata itse

Ulkona syöminen on kyllä arkea helpottavaa. Tykkään kuitenkin enemmän tehdä itse ruokaa ja kokeilla uusia juttuja, ja sitä paitsi on ihanaa syödä oman kodin rauhassa.

Instagram / TikTok

Molempia käytän, mutta Instagram vie voiton. TikTok on itselleni liian nopeatempoinen ja siellä tuntuu olevan voimakkaampi kiusaamiskulttuuri - johtuu ehkä keskimäärin nuoremmasta käyttäjäkunnasta?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Hei tämäpä kiva haaste/postaus! Jos jotain eroavaisuuksia, niin olen kyllä sellainen illan torkku nykyään, että oksat pois. Ei se valvoskelua töllön edessä estä 😂 mutta mitään järkevää ei saa aikaan. Aamupäivisin kukoistan. Huomiseksi suunnittelin sushia ostavani, nam, ja valitsisin ulkona syömisen kotikokkailun sijaan. Pääsee niin helpolla eikä tiskausta sun muuta. Asiaa saattaa selittää, että lapsiperheessä tuntuu , että mitään muuta ei tarvi tehdäkään kuin ruokaa, ruokaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hauskaa miten erilaisia ihmiset on. Edes yrittämällä en ole saanut itseäni aamuihmiseksi!

      Oih, sushi on yksi suosikkiruuistani ikinä, se on niin arjen luksusta. Sitä en ole vielä opetellut tekemään itse, ja ehkä siten sen taika pysyy yllä paremmin - on ihanaa noutaa valmis boxi täynnä herkkuja!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡