Tokkida - korealaista söpöyttä arkeesi ❀

Bongasin hiljattain Instagramin mainoksista täysin uuden suomalaisen verkkokaupan, Tokkidan. Klikkailin itseni mielenkiinnosta kauppaan ja pian bongasin bujooni uusia tarroja ja ostopäätös oli tehty. Tietenkin halusin tutustua kaupan muuhunkin valikoimaan paremmin.


Tokkida -verkkokauppa on siis aivan uusi, tämän vuoden ensimmäisenä päivänä avattu. Taustatarinassa kerrotaan, että inspiraatiota on kerätty Etelä-Koreassa asuessa, ja kaupan perustajat halusivat tuoda palasen sitä Suomeenkin. Hinnat on haluttu pitää kohtuullisena, jotta se mahdollistaisi ostostelun sellaisillekin joilla ei ole paljoa rahaa käytettävissä.
Valikoimasta löytyy kaikenlaista vaatteista ja asusteista sisustustuotteisiin ja toimistotarvikkeisiin. Herkkuosastollakin on kaikenlaista mielenkiintoista virvoitusjuomista sipseihin, nuudeleihin ja karkkeihin:

Postikulut ovat ilmaiset yli 60e tilauksille. Toimitus oli todella nopea, paketti saapui noutopisteelle parissa päivässä.


Mitä oma tilaukseni oikein sisälsi?
Kaksi pakettia tarroja (2,40-3e/kpl) sekä yllätysherkkuboxi (22,95e) + postikulut 3,90e




Yllätysherkkuboxi sisältää aina vähintään 9 tuotetta: 2 juomaa, 2 pakettia nuudeleita sekä valikoima erilaisia herkkuja. Tämä näkyy olevan välillä loppuunmyyty, mutta tällä hetkellä näyttäisi olevan taas saatavilla, löytyy tästä! Nopeat syö hitaiden herkut!
..ja aina vain lisää tarroja bujoa varten! Ostoskoriin siirtyi kaksi settiä: kissoja ja vintagetarroja ruokateemalla.


Harkitsen nykyään enemmän kaiken kivan ja söpön tavaran tilailua vaikka halvalla saisin, mutta näitä yllätysherkkuboxeja jään kyllä seurailemaan. Moni jälleenmyyjä Suomessa pyytää aivan törkeitä hintoja, joten mitään ei ole juuri raaskinut testata. Pelkästä limutölkistä saattaa joutua pulittamaan vitosen.

Tokkidaa kannattaa seurata Instagramissa @tokkida.fi mikäli haluaa pysyä kärryillä uutuustuotteista. Nettikauppaa päivitetään nopealla tahdilla ja tuotteet vaihtuvat sitä mukaa kun niitä myydään loppuun.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Uusi kauppa mulle! Ihanat kissatarrat ja miten nää korealaiset jutut onkin aina ihan ylisöpöjä. Onkohan heillä ikinä rumia etikettejä tai tylsiä kuoseja? 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin erilaista verrattuna suomalaiseen hillittyyn tyyliin :D mukavaa vaihtelua pieninä annoksina!

      Poista
  2. Apua miten ihana kauppa! Tosi paljon noita tarrojakin, yleensä samalla hinnalla saat arkin, jossa on ehkä 5 tuon kokoista tarraa. :D Tuollaista herkkupakettia vois olla hauskaa kokeilla, tulisi ainakin kokeiltua jotain uutta :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä, kerrankin saa kunnollisen setin parin hassun sijasta! Suosittelen todellakin kokeilemaan yllätysboxia :) ollaan pikkuhiljaa maisteltu Tomin kanssa noita ja varsinkin noiden tulisten nuudeleiden kanssa saatiin oma komediashow aikaan :D

      Poista
  3. Voi ei mitä kaikkea ihanaa tuolta kaupasta löytyy 🩷

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Ja valikoima vaihtuu, uutuuksia lisätään jatkuvasti. Kaupan pitäjät ymmärtävät kyllä söpöyden päälle :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡